Zeppelin.

Renkum

In de gemeente Renkum ligt Zeppelin. Onze vestiging staat helemaal in het teken van peuters. Tijdens de peuteropvang kunnen deze jonge kinderen zich op een speelse manier voorbereiden op de basisschool. Zo spelen ze bijvoorbeeld al op een echt schoolplein, want onze vestiging zit in de Airborneschool. Uit ervaring weten we dat de overstap naar de basisschool gemakkelijker en zelfs leuker wordt!

 

Spelen op een echt schoolplein.
De peuterkinderen spelen bij ons al op een écht schoolplein. Daar ontmoeten ze al 'grotere' kinderen. En dat vinden ze reuze interessant. Die kleuters, daar willen ze meer van weten. Op een natuurlijke manier mengen ze zich op het schoolplein en leren ze veel van elkaar.


Bezoekjes aan de kleuters.
Samen met de pedagogisch medewerker brengen we korte bezoekjes aan school. Onze thema's zijn gelijk aan die van school. Peuters herkennen dit en zo is het al veel minder spannend om een kijkje te nemen bij de kleuters. Ook kinderen die niet naar de Airborneschool gaan, zijn welkom op onze peuteropvang. 


Erop uit met onze Kiddykar.
We gaan ook graag op stap, bijvoorbeeld met onze Kiddykar. Peuters trekken er graag op uit om de wereld beter te leren kennen. Daarom prikkelen we hun natuurlijke nieuwsgierigheid. We vervelen ons geen moment.

> Bekijk de tarieven voor peuterwerk

Praktische informatie.
maandag 08:30 tot 11:30
dinsdag 08:30 tot 11:30
woensdag

gesloten

donderdag 08:30 tot 11:30
vrijdag gesloten

Suzanne den Doop
Vestigingsmanager

 

Ons adres

Bram Streefland 53
6871 HV  Renkum

06-29391074
zeppelin@skar.nl

LRK: 289391441

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Erika de Groot
026-352 29 41
(ma, di, do, vr)
e.degroot@skar.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Skar.