Extra opvang.

Vanaf 0 jaar.

Af en toe eens extra opvang nodig? Bijvoorbeeld in verband met werk, privéafspraken of schoolvrije dagen? Ook als de school eens eerder uitgaat, staan wij graag voor je klaar.

 

Hoe het werkt.
We bieden extra opvang aan op maandag tot en met vrijdag. In het toekennen van extra opvang zijn we afhankelijk van hoeveel plaats er is op de groep. Extra opvang vraag je eenvoudig aan via het Ouderportaal.

Wat het kost.
De kosten voor extra dagopvang bedragen € 10,40 (52 weken arrangement) of € 11,59 (40 weken arrangement) per uur. Extra opvang in de bso kost € 9,48 (52 weken arrangement) of € 11,15 (40 weken arrangement) per uur.

Meer weten?
Informeer dan naar de mogelijkheden op jouw vestiging. Nog geen klant? Dan ben je van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een van onze vestigingen. Voor direct persoonlijk advies bel je met 026 - 445 71 57. 

Tot snel?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een vestiging. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met 026 - 445 71 57.