Kinderopvang in Renkum.

Voor dagopvang, peuterwerk en bso biedt Skar in Renkum volop mogelijkheden. In Heelsum en Renkum zijn we voor kinderopvang altijd dichtbij. Onze vestigingen liggen in een prachtige, bosrijke omgeving, dicht bij elkaar. Bij ons blijft het niet bij dromen van buitenspelen. Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht. Door de samenwerking van onze vestigingen, is de overstap van peuterwerk of dagopvang naar bso voor jouw kind zo gemaakt. Je ziet ze groeien bij Skar!

Renkum.png

Blokkendoos.

Heelsum

Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen hier spelen en ontdekken in een grote tuin van maar liefst 2.800 m2. Maar dat is nog niet alles … we gaan ook graag op stap! Wandelen, naar de speeltuin, naar de kinderboerderij of naar de winkel: we vervelen ons geen moment. Lees snel wat er nog veel meer te beleven is bij Blokkendoos!

Meer informatie

Ontdekkingsreis.

Heelsum

Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hier spelen en ontdekken in een grote tuin van maar liefst 1.300 m2. Ontdekkingsreis is omringd door bos en grenst aan de kinderboerderij. Bij ons blijft het niet bij dromen van buitenspelen. Als je ergens oneindig veel mogelijkheden hebt om te rennen en te ravotten, dan is het wel bij de Ontdekkingsreis. Lees meer over onze uitdagende bso!

Meer informatie

Zeppelin.

Renkum

In de gemeente Renkum ligt Zeppelin. Onze vestiging staat helemaal in het teken van peuters. Tijdens de peuteropvang kunnen deze jonge kinderen zich op een speelse manier voorbereiden op de basisschool. Zo spelen ze bijvoorbeeld al op een echt schoolplein. En dat vinden ze reuze interessant. Die kleuters, daar willen ze meer van weten. Lees meer over Zeppelin!

Meer informatie

KC Oosterbeek.

Oosterbeek

KC Oosterbeek vind je op een prachtige vestiging midden in het park de Dennenkamp. Wij vormen samen met de Bernulphusschool Kindcentrum Oosterbeek (KCO). Met elkaar werken we aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Meer informatie