Dagopvang.

0 tot 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Dat is ook het geval bij de allerkleinsten. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat jij jouw kind zíet groeien!

 

Spelen én leren.
Wij stimuleren de ontwikkeling van jouw kind met VVE-methoden gericht op taal, motoriek en sociale vaardigheden passend bij de ontwikkelingsfase van jouw kind. Om hier nog gerichter op in te spelen, bieden we op de meeste locaties aparte baby- en peutergroepen.

Wil je geen dagopvang, maar wel de ontwikkeling van jouw peuter stimuleren? Dit kan met ons peuterwerk.


Wanneer?
Dagopvang bieden we gedurende het hele jaar aan van maandag tot en met vrijdag. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Dagopvang neem je af in hele dagen, van 7.30 tot 18.30 uur. Op sommige locaties zijn ook dagdelen mogelijk; dat is afhankelijk van de beschikbaarheid. Een ochtenddeel duurt van 7.30 tot 13.00 uur en een middagdeel duurt van 13.00 tot 18.30 uur. In de planning krijgt een hele dag voorrang op een halve dag.

Op sommige locaties zijn vervroegde of verlengde openingstijden mogelijk. Kijk hiervoor op de pagina van de locatie.

Vaste breng- en haaltijden:
Brengen: 07.30 tot 09.00 uur.
Halen: 17.00 en 18.30 uur.


Wat neem je mee?
Niet al te veel. Wij zorgen voor luiers, eten en drinken. Een pyjama en eventueel de favoriete knuffel(s) en een speentje mogen in de tas. Voor een slaapzak zorgen wij. Oh, en graag een setje schone kleren. Liefst niet de beste outfits, want wij gaan op ontdekking!

Zoek je optimale flexibiliteit én wil je het hele jaar verzekerd zijn van opvang? Dan kies je voor het 52 weken arrangement: ons meest complete contract! Altijd kunnen rekenen op je vaste opvang voelt prettig en vertrouwd, voor jou én voor je kind!

Is dagopvang voor je kind alleen nodig tijdens schoolweken? Dan kun je bij ons ook kiezen voor het 40 weken arrangement. Zo ben jij verzekerd van vaste opvang tijdens schoolweken en heb je alle vrijheid om de opvang van je kind tijdens vakantieperiodes op een andere manier in te vullen.

Handige informatie: 

Kinderopvangtoeslag

Tot snel?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een locatie. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met 026 - 445 71 57.