Dagopvang.

0 tot 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Dat is ook het geval bij de allerkleinsten. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat jij jouw kind zíet groeien!

 


Opvoeden doen we samen met ouders en school voor een gemakkelijke overgang.

 In een rijke uitdagende omgeving met een gevarieerd speelaanbod en activiteiten die aansluiten bij de ontwikkelbehoefte van jouw kind.

 Met ruimte voor initiatief, waarbij jouw kind de kans krijgt om zichzelf te zijn en samen van elkaar te leren. 

 Altijd in dialoog. Ieder kind heeft een eigen mentor en is voor ouders het vaste aanspreekpunt.

Met ruim 60 vestigingen voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in Arnhem en omliggende gemeenten, zijn we altijd dichtbij.

Bekijk onze vestigingen

"Er wordt bij de dagopvang altijd duidelijk gecommuniceerd hoe en waar ze heen gaan tijdens uitstapjes én we zien leuke foto’s in de ouderapp."

Wat kost onze kinderopvang?

De kosten van kinderopvang zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en je persoonlijke wensen. Met onze rekentool bereken je eenvoudig en snel de maandelijkse kosten van onze dagopvang.

52 weken

40 schoolweken
12 vakantieweken
 Flesvoeding, eten, drinken en luiers (excl. allergievoeding)

€ 10,40 per uur

MEEST GEKOZEN

40 weken

40 schoolweken
Flesvoeding, eten, drinken en luiers (excl. allergievoeding)

€ 11,59 per uur

Handige informatie

Inschrijven

Rekentool

Kinderopvangtoeslag

Voorwaarden

Informatiegids dagopvang

Ben je op zoek naar extra ondersteuning voor jouw peuter? Bekijk dan ons peuterwerk.

Bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari tot 31 december 2024.

  • De rijksnorm voor dagopvang is € 10,25 per uur. Dit is het bedrag waarmee de kinderopvangtoeslag van de Dienst Toeslagen wordt berekend.
  • Extra opvang is mogelijk, maar afhankelijk van de personeelsplanning en de bestaande wet- en regelgeving. Je betaalt hiervoor het tarief behorend bij je contract.
  • Dagopvang neem je af in hele dagen (van 7.30 tot 18.30 uur). Op sommige vestigingen zijn ook dagdelen mogelijk. Een ochtenddeel duurt van 7.30 tot 13.00 uur en een middagdeel duurt van 13.00 tot 18.30 uur.  Vraag bij je klantadviseur naar de mogelijkheden.
  • Voor de twaalf schoolvakantieweken sluiten wij aan bij de officiële vakantieweken van de Rijksoverheid regio Zuid. In vakanties kunnen groepen samengevoegd worden en kan de opvang op andere vestigingen plaatsvinden.

Skar-Icoon_ik-heb-een-vraag-blob.png


Wil je een kijkje komen nemen?

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Kom gerust eens kennis maken en rondkijken bij ons op de groep. In ons vestigingenoverzicht vind je altijd een locatie bij jou in de buurt. Of vraag hier direct een rondleiding aan.

Rondleiding aanvragen


Persoonlijk advies

Wil jij graag advies over welke locatie het beste aansluit bij jouw wensen? Of waar jouw kind ook op korte termijn terecht kan. Neem dan contact op met onze klantadviseurs. Zij kunnen met jou meekijken en op basis van jouw wensen kijken welke locatie het beste bij jou en jouw kind past.

Neem contact op