Over ons.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. En daaraan bijdragen vinden we onze belangrijkste taak. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we hen kunnen geven. Door een warme sfeer te creëren waarin ieder kind zichzelf kan zijn. Door hun nieuwsgierigheid te prikkelen in een uitdagende omgeving. We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen en samen te lachen. Een keer te vallen en weer op te staan. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt.

Je ziet ze groeien bij Skar!

 

Onze pedagogische visie.
Wij geloven dat kinderen zich optimaal ontwikkelen als zij lekker in hun vel zitten en met hoge betrokkenheid actief zijn. Onze pedagogische visie kent dan ook de titel: ‘Welbevinden en betrokkenheid maken het verschil!’. We vertellen je graag meer over deze visie en wat je hiervan merkt op onze vestigingen.

Een stukje geschiedenis.
Twee kinderen, ondergebracht in de ‘bewaarplaats’ aan de Sonsbeeksingel in Arnhem, augustus 1899. Zo begon de kinderopvang die later uitgroeide tot wat het nu is: circa 10.000 kinderen, verdeeld over circa 60 vestingen in vier gemeenten.

We doen het nooit alleen.
Skar is onderdeel van Wij zijn JONG. En samen bereiken we meer. We leren van elkaar en versterken elkaar in onze missie. Alle merken van Wij zijn JONG werken vanuit dezelfde pedagogische visie en een gezamenlijke strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.

Enthousiast geworden?

Dan wil je vast meer weten over onze diensten. Of misschien wil je zelfs bij ons komen werken. Hoe dan ook, we ontmoeten je graag!