Peuterwerk.

2 tot 4 jaar.

Door te ontdekken zijn kinderen actief bezig met hun ontwikkeling. Vooral peuters trekken er graag op uit om de wereld beter te leren kennen. Daarom prikkelen we hun natuurlijke nieuwsgierigheid, in een leerrijke omgeving met uitdagende activiteiten. Zodat ze ontdekken wat ze leuk vinden en wat hun talent is. Ze krijgen de ruimte om te proberen, te klauteren en te klimmen en initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan en vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Kinderen die het op eigen wijze doen, daar houden we van!

Spelen én heel veel leren.
Wij stimuleren de ontwikkeling van jouw kind met methodes die specifiek gericht zijn op de ontwikkelingsfase van peuters. Met thema’s die aansluiten bij wat peuters interessant vinden, werken we aan hun sociale vaardigheden, taal- en rekenontwikkeling en motoriek. We stemmen de methodes  af met de basisschool waarmee we samenwerken. Zo geef je je kind een goede start op de basisschool. Deze korte film van de gemeente Arnhem legt dat duidelijk uit.

Waar?
Skar biedt peuterwerk in verschillende gemeentes in de regio Arnhem. 

Bekijk de vestigingen met peuterwerk

Bekijk de afspraken over dagdelen, VE en tarieven per gemeente.

Wat neem je mee?
Wij zorgen voor fruit, drinken en luiers zolang dit nodig is. Zo heb jij je handen vrij om de favoriete knuffel van jouw kind mee te brengen. Oh, en neem vooral een setje schone kleren mee. Liefst niet de beste outfits, want wij gaan op ontdekking!

Weten wat peuterwerk kost?
Bekijk onze Tarieven voor peuterwerk.

Handige informatie: 

Kinderopvangtoeslag

Tot snel?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een vestiging. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met 026 - 445 71 57.