Wolvenbende.

Arnhem - Alteveer

Als je als kind ergens buiten kunt spelen, is het wel bij Wolvenbende. Je vindt ons op een bijzondere locatie in het gebouw van de scouting in de wijk Alteveer / ’t Cranevelt (Arnhem Noord). Midden in de natuur. Dat is dan ook meteen ons belangrijkste thema!

 

 

Eén met de natuur.
Bij ons ligt de nadruk op de natuur en alles wat zij ons te bieden heeft. Contact met de natuur prikkelt alle zintuigen en daagt kinderen uit tot ontdekken en verkennen. De fantasie ontwikkelt zich optimaal. Door het mogen buiten spelen in weer en wind, komt jouw kind optimaal in contact met de vier seizoenen.

 

Over kikkervisjes en uilenballen. 
Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. Zo kun je bij ons  kikkervisjes vangen. Superleuk om te doen. Natuurlijk kun je ook zien hoe jouw kikkervisje zich ontwikkelt tot heuse kikker. 
Heb je altijd al hutten willen bouwen, uilenballen willen uitpluizen of een mierengangenstelsel willen bekijken? Kom dan bij onze Wolvenbende!

 

Je mag ook wel binnenspelen hoor!
Onze kinderen zijn dol op knutselen en gezelschapsspelen zijn favoriete Wolvenbende spelletjes.. Ook het poppenhuis, de Knex en de Kapla zijn veel in gebruik.

 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
tot 18.30 uur
dinsdag
tot 18.30 uur
woensdag
gesloten
donderdag
tot 18.30 uur
vrijdag
tot 18.30 uur

Wolvenbende verwelkomt 30 kinderen (4-13 jaar) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De bso is gekoppeld aan de Zyp en de Klaproos.

Uw kind wordt door de pedagogisch medewerker lopend opgehaald. Iedereen draagt een veiligheidshesje tijdens de korte wandeling naar de locatie.

Zo maken we buitenschoolse opvang in Arnhem makkelijk en fijn!

Pedagogisch werkplan >

Pedagogisch kompas.
De belangrijkste vraag die we ons steeds zouden mogen stellen, is: Doen we het goed, ook in de ogen van de kinderen? En wanneer weet je dat je het goed doet?
Goed kijken naar kinderen maakt dat je het eigenlijk direct al weet. Als welbevinden én betrokkenheid van kinderen hoog zijn, dan weet je dat kinderen zich ontwikkelen.
Dus daar gaan we ons op focussen. Met dit Pedagogisch Kompas willen we richting en inspiratie geven, voor de komende jaren.
Gaan we dan weer iets nieuws doen? Welnee, vanuit ons hart werken we allang zo. We gaan terug naar de kern van ons vak.
En ja, ook wel. We gaan op allerlei lagen kijken wat nodig is om dit nog beter te kunnen realiseren. We willen samen opvoeden, in een rijke, uitdagende omgeving, met ruimte voor initiatief, altijd in dialoog.

Welbevinden en betrokkenheid maken ’t verschil, en zonder jullie lukt dat niet!

Kitty Veenhuizen
Teamleider

 

Ons adres
De Wolflaan 25
6815 HJ Arnhem
06 - 22 94 37 17
wolvenbende@skar.nl

LRK: 207525857

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Véronique Schipperheyn
026 - 352 29 32
(ma (o), di, wo, do)
v.schipperheyn@skar.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Skar.