Linde.

Arnhem - Klarendal

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor het welbevinden van ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Kinderdagopvang de Linde.
Groepsindeling:
- Egels (0-2 jaar)
- Eendjes (0-2 jaar)
- Panda’s (0-4 jaar)
- Kikkers (2-4 jaar)

Op de dagopvang heerst een warme sfeer, waar ieder kind zichzelf mag zijn. We gaan uit van wie de kinderen zijn, van hun behoeften en talenten. We volgen de sporen van een kind en bewegen mee. Een huiselijk gevoel is de rode draad binnen onze dagopvang. Natuurlijke kleuren, open eindmaterialen (bijv. kosteloos materiaal, scheerschuim, meel etc.), een bewuste keuze voor spelmateriaal en onze avontuurlijke buitenruimte maken ons concept compleet.

We hebben een karakteristieke locatie, midden in de levendige stadswijk Klarendal. Een markant gebouw met een grote en uitdagende tuin. Daar zijn we iedere dag te vinden met de kinderen.

 

Peuterwerk.
Vanaf 2 tot 4 jaar (Koala’s)
We vinden het belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Daarom bieden we voor kinderen van 2 tot 4 jaar peuterwerk aan. Peuterwerk is de nieuwe term voor peuterspeelzaal. We bieden themagerelateerde activiteiten aan en stimuleren kinderen op een speelse manier te leren en te ontwikkelen. Ieder op hun eigen wijze en eigen tempo. Samen met school zorgen we voor een doorgaande lijn naar het basisonderwijs.

 

Buitenschoolse opvang.
Groepsindeling:

- Zandmannetjes (4-5 jaar)
- Vuurvliegjes (5-7 jaar)
- Lavamonsters (7-8 jaar)

Kinderen komen na een schooldag naar de bso. Deze overgang is niet altijd gemakkelijk voor kinderen. Sommige kinderen willen na een dag stilzitten even uitrazen, andere kinderen hebben juist de behoefte aan rust om weer tot zichzelf te komen en anderen gaan gewoon door waar ze gebleven zijn. Wij geven kinderen de ruimte om aan hun eigen behoeften te voldoen. De dagindeling op de bso is afgestemd op de kinderen en biedt hen voldoende ruimte voor vrij spel en tijd om ‘niets te doen’. Daarnaast bieden de pedagogisch medewerkers wekelijks een gevarieerd activiteitenaanbod aan. Dir is gericht op techniek, multimedia, kunst en cultuur, sport en beweging en natuur. Wij spelen ook regelmatig bij de Leuke Linde.Voordelen voor ouder en kind.
- Dagopvang, peuterwerk en bso
- Een prachtige buitenruimte
- Speelplaats 'de Leuke Linde' als buur
- Uitdagend voor ieder kind
- VVE-locatie
- Aparte babygroep
- Dagelijks activiteiten vanuit thema’s
- Een enthousiast team
- Pedagogische visie 'welbevinden en betrokkenheid' staat centraal

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: oclinde@skar-oc.nl

Adres

Onder de Linden 6
6822 KL Arnhem

026 - 442 58 69 (dagopvang)
026 - 204 11 66 (peuterwerk)
06 - 20627971 (bso)

kdv-linde@skar.nl (dagopvang en peuterwerk)
bso-linde@skar.nl

LRK: 195686445 (dagopvang)
LRK: 427408489 (bso)

Openingstijden

maandag 07:30 tot 18:30
dinsdag 07:30 tot 18:30
woensdag 07:30 tot 18:30
donderdag 07:30 tot 18:30
vrijdag 07:30 tot 18:30

Contactpersoon

shanna-ploeg.jpg

Shanna Ploeg
Teamleider

Jacqueline.jpg

Jacqueline Palaklely
Klantadviseur
026 - 352 29 30
(ma, di (o), wo, do)
j.palaklely@skar.nl