Inschrijven / aanmelden

Wil je je kind inschrijven bij Skar? Lees hier het antwoord op een aantal veelgestelde vragen over inschrijven en aanmelden.

Via dit formulier kun je je kind inschrijven. Inschrijven is vrijblijvend. Na inschrijving krijg je van Skar een bevestiging van de aanvraag. Hierin leggen wij uit wat je van ons kunt verwachten.

Nee, een inschrijving is vrijblijvend. Je betaalt geen inschrijfkosten.

Peuterwerk valt onder dagopvang. Kies bij 'Opvangvorm' voor 'Dagopvang'. Hierna kun je een vestiging kiezen waar wij peuterwerk aanbieden.

Wanneer jouw kind nog niet geboren is, kun je dit veld leeg laten. Zodra je kind geboren is, kun je het BSN aan ons doorgeven.

Is jouw kind nog niet geboren? Vul dan bij roepnaam 'Baby' in.

Skar biedt alleen opvang op vaste dagen in de week in een 40-weken- of 52-weken-arrangement.

> Lees meer op www.skar.nl/tarieven/flexibele-opvang

Ja, afhankelijk van de bezetting kun je extra opvang afnemen.

Ben je klant van Skar ?
Je kunt dit via het ouderportaal aanvragen. Er wordt dan bekeken of er plek is op de vestiging. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden via het ouderportaal.

Ben je geen klant van Skar?
Dan kunnen we je helaas geen incidentele opvang aanbieden. Vanwege het personeelstekort in de kinderopvang doen wij er alles aan om de dienstverlening voor onze bestaande klanten te blijven aanbieden.

Het nummer van je vestiging kun je terugvinden op je facturen, je contract en op de pagina van jouw vestiging op deze website. Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) kun je het registratienummer ook opzoeken.

Als je gebruik wilt maken van een peuterwerkplaats waarvoor je een vergoeding van de gemeente krijgt, moet je de volgende documenten bij ons aanleveren:

  • Ondertekend contract
  • Ondertekende N-WKO verklaring (dit is een onderdeel van het contract)
  • Inkomensgegevens

Contract en N-WKO verklaring
Je hebt van ons een contract en een N-WKO verklaring gekregen. Beide documenten kun je  ondertekenen en aan ons terugsturen via je computer of smartphone.

Inkomensgegevens
Stuur de meest recente inkomensgegevens van jou en je eventuele toeslagpartner naar klantcontact@skar.nl. Doe dit bij voorkeur via een beveiligde mail. Met inkomensgegevens bedoelen we een salarisstrook, uitkeringsspecificatie of de jaaropgave van vorig jaar.

Met je inkomensgegevens bepalen we welk tarief (ouderbijdrage) er voor je geldt. Hebben wij je inkomensgegevens niet? Dan betaal je het tarief zonder vergoeding van de gemeente.

> Lees meer onze tarieven op www.skar.nl/tarieven/peuterwerk

Verandert je inkomens- of werksituatie?
Je bent verplicht om dit aan ons door te geven. Bel 0318 - 51 80 36 of stuur een mail naar klantcontact@skar.nl.

Goed om te weten
Je kunt alleen gebruikmaken van een peuterwerkplaats met vergoeding van de gemeente als je géén recht hebt op kinderopvangtoeslag.

Ben je nieuwsgierig naar de kinderopvang van Skar? Kom gerust eens kijken op de vestiging van jouw keuze. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Skar heeft vestigingen in Arnhem en omgeving.

Vind hier eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging van Skar

Het inschrijfformulier heeft een aantal velden die verplicht ingevuld moeten worden. Heb je deze velden niet of niet goed ingevuld? Dan kun je niet verder. Er verschijnt dan een rood vlak met de melding welk veld nog ingevuld moet worden.