Beweeg.

Voldoende bewegen is essentieel voor een gezond leven. We vinden het daarom belangrijk dat we op dagelijkse basis activiteiten aanbieden waarbij we beweging op een laagdrempelige manier stimuleren met sport of spel. Zo zorgen we ervoor dat kinderen plezier beleven aan bewegen. Dat is niet alleen goed voor hun gezondheid, maar het draagt ook bij aan hun ontwikkeling.  

De kracht van sport en spel
Bij Skar vinden we het belangrijk om kinderen een gezonde levensstijl mee te geven. Door op jonge leeftijd al het plezier in bewegen aan te wakkeren is er grotere kans dat ze dit voortzetten als ze ouder zijn. Met sport en spel zorgen we er daarnaast voor dat kinderen hun natuurlijke drang om te bewegen en ontdekken volledig de vrije loop kunnen laten gaan. Maar lekker in beweging zijn heeft nog veel meer voordelen. Zo heeft het ook een positief effect op het concentratie- en leervermogen.

Eindeloos op avontuur
Het domein Beweeg combineren we regelmatig met een van onze andere domeinen. Zo spoort spelcomputer Picoo kinderen aan om in beweging te komen. En bewegen we buiten in de natuur, dan staat ook het domein Beleef centraal. Bij de bso hebben we ook allerlei unieke workshops en clinics waar ze aan kunnen deelnemen. Denk aan: BMX’en, boulderen en skaten. Of wat dacht je van bubbelbal?! Het is allemaal mogelijk bij Skar.

Klaar voor de toekomst
Wij zetten ons in voor kinderen. Met onze diensten en ons activiteitenaanbod verrijken en faciliteren we hun ontwikkeling. Zodat zij kunnen opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van nu en de toekomst. We stimuleren kinderen om via sport en spel lekker in beweging te zijn op de opvang of bso en daar vooral ook veel plezier aan te beleven. Zo leren we ze meer over een gezonde levensstijl en het heeft een positief effect op hun persoonlijke ontwikkeling.

KO_524520_Iconen_activiteiten_def-02.png