Blokkendoos.

Heelsum

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Op de Blokkendoos wordt dagopvang aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Je hebt keuze uit horizontale én verticale groepen. In de verticale groep zitten kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. In de babygroep van 0-2 jaar, is maximaal plaats voor negen jonge kinderen. In de peutergroep zitten de oudste kinderen van 2-4 jaar.

De 4 groepen zijn kleurrijk en verschillend ingericht, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er zijn diverse hoeken ingericht zoals een verkleedhoek, autohoek, lees- en poppenhoek. Komend jaar worden de groepen geheel gemoderniseerd. 

We werken met het Uk en Puk-programma. Een methode waarin kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Wij geven kinderen de ruimte en begeleiding om zich te durven en kunnen ontwikkelen.

We doen veel uitstapjes naar o.a. de kinderboerderij, bibliotheek, winkels, dierentuin en elke twee weken brengen we de opa's en oma's van Beekdal een bezoek. Door onze fantastische grote buitenruimte stimuleren wij de kinderen om dagelijks lekker buiten te spelen.

Voordelen voor ouder en kind.
- Locatie met grote groene buitenruimte
- Twee horizontale groepen (baby- en peutergroep) en twee verticale groepen (0-4 jaar)
- Samenwerking met verzorgingshuis Beekdal
- Betrokken en verantwoordelijke pedagogisch medewerkers

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ocblokkendoos@skar.nl

Adres

Bart Crumstraat 1
6866 AA Heelsum

0317 - 31 37 32

LRK: 226640231

Openingstijden

maandag 07:30 tot 18:30
dinsdag 07:30 tot 18:30
woensdag 07:30 tot 18:30
donderdag 07:30 tot 18:30
vrijdag 07:30 tot 18:30


Opvang vanaf 7:00 uur is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Contactpersoon

dennis.png

Dennis Lauffer
Gebiedsmanager

Marloes Koers
Teamleider