Villa Fantasia.

Arnhem - Schuytgraaf

Villa Fantasia ligt in de wijk Schuytgraaf. Het is een prachtige kleinschalige natuurlocatie midden in 't groen. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hun vrije tijd na school lekker doorbrengen in de natuur.

 

Buitenspelen is meer dan een frisse neus halen.
Dagelijks buitenspelen in de natuur is veel meer dan alleen een frisse neus halen. Ons motto: "Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!" De kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf dingen uit te vinden en te ontdekken. De 'natuurschatten' die de kinderen buiten vinden, mogen zij mee naar binnen nemen om ermee te knutselen. 

 

Omringd door dieren.
In de buitenruimte zijn onze grote vrienden te vinden: konijnen, geiten, schapen en kippen. Binnen hebben we de ruimte natuurlijk ingericht. Dat maakt nieuwsgierig, daagt uit tot ontdekking en prikkelt de fantasie. 

 

Op de bso bepaal je lekker zelf wat je wilt doen.
Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we kinderen kunnen geven. Kinderen mogen zelf beslissen hoe ze bij ons hun vrije tijd indelen. We dagen ze wel uit, maar ze krijgen ook, op hun eigen niveau, inspraak. Even lekker chillen, spelen met een vriendje of meedoen aan een activiteit. We werken veel samen met de cliënten van Siza. We kunnen gebruikmaken van de zeepmakerij en de moestuinen. We vervelen ons geen moment.

Praktische informatie.
maandag 14:45 tot 18:30
dinsdag 14:45 tot 18:30
woensdag 12:15 tot 18:30
donderdag 14:45 tot 18:30
vrijdag 12:00 tot 18:30

We werken intensief samen met bso Sportkr8 en bso Kunstig en Zo.

Op woensdagen en vrijdagen voegt onze bso samen met locatie Kunstig en Zo en Sportkr8. Dit doen we op de locatie Kunstig en Zo aan de parelmoerwolk 15 te Arnhem. We gaan er dan regelmatig op uit naar Villa Fantasia of Sportkr8. We sluiten de dag vanaf 17.00 uur af bij bso Kunstig en Zo.

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de locatie.

Contact: oudercommissie.kvs@gmail.com

Robbert de Graaf
Teamleider

 

Ons adres

Marasingel 21
6846 DX Arnhem

06 - 51 48 50 91
Villafantasiabuitenplaats@skar.nl

LRK: 217010830

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Sabine Coeleveld
026 - 352 29 11
(ma, di (o), do, vr)
s.coeleveld@skar.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Skar.