De Speeldoos.

Arnhem - Elderveld

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Wij werken nauw samen met de ouders. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. We hebben op de locatie maar liefst 5 groepen, waaronder een babygroep, een verticale groep en een peutergroep. In de peutergroep bieden we de kinderen veel uitdaging en bereiden we ze spelenderwijs voor op de basisschool. We stimuleren hier hun zelfstandigheid door ze zelf mee te laten helpen en zelf te laten kiezen.

De kinderen hebben allemaal hun eigen basisgroep met de vertrouwde medewerkers. Hier zijn veilige plekken voor baby's en speelhoeken voor de dreumesen en jonge peuters.

Daarnaast hebben we een grote buitenruimte waar veel te ontdekken valt. Deze ruimte is geschikt voor alle leeftijden. Buiten spelen vinden we enorm belangrijk en dit doen we dan ook dagelijks.

De Speeldoos biedt ook kinderen met een flexibel contract een veilige en vertrouwde omgeving. Deze kinderen worden in een vast cluster geplaatst zodat zij ook vriendjes kunnen maken en de vertrouwde medewerkers tegenkomen.

We hebben een verlengde openingstijd vanaf 7.00 uur.

Heeft u vragen? Teamleider Kim Sengers beantwoordt deze graag: k.sengers@skar.nl.

Voordelen voor ouder en kind.
- Er is een verrassend grote en uitdagende buitenruimte aan de achterkant van het gebouw. Voor alle leeftijden is deze tuin uitdagend.
- De Speeldoos is een VVE-locatie, waar ook kinderen met een VVE-indicatie terecht kunnen.
- Het pand is gebouwd als kinderdagverblijf. De ruimtes zijn hierdoor groot en licht met in het midden een ruimte speelhal.
- De Speeldoos biedt ook peuterwerk aan (4 x 3.5 uur). Dit kan ook gecombineerd worden met of opvolgend zijn aan kinderopvang.
- Op woensdagmiddag is er peutergym vanaf 2 jaar voor kinderen die op de locatie gebruik maken van deze middag. Deze lessen worden gegeven door een vakkracht.

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ocspeeldoos@skar-oc.nl

Adres

Leidenweg 7
6843 LA Arnhem

026 - 381 88 63
speeldoos@skar.nl

LRK: 166260903

Openingstijden

maandag 07:00 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30
woensdag 07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Contactpersoon

carola.png

Carola van der Molen
Gebiedsmanager

Linda-skar.jpg
Linda Tuijten

Klantadviseur
026 - 352 29 12
(ma (e), di, wo, do, vr)
l.tuijten@skar.nl