• Header skar web

EEN GOEDE START OP SCHOOL VOOR UW PEUTER

Bij het Peuterwerk, voorheen bekend als peuterspeelzaal, werken we spelenderwijs gericht aan de ontwikkeling van uw peuter (2 tot 4 jaar). Zo kan uw kind straks een goede start maken op de basisschool. Wilt u de ontwikkelingen van uw peuter spelenderwijs stimuleren? Dan is het Peuterwerk van Skar de juiste keuze. 

Ontwikkelingsgericht

Met ons specifieke peuteraanbod stimuleren we de verschillende ontwikkelingsgebieden van uw peuter. Bijvoorbeeld de taalontwikkeling, rekenontwikkeling, sociale ontwikkeling en de motorische ontwikkeling. We werken met thema’s die aansluiten op de leefwereld van peuters en gebruiken gecertificeerde methodes die we afstemmen op de methode van de samenwerkende basisschool. Zo is de overstap naar groep 1 straks makkelijk gemaakt.

Bekijk onze folder over Peuterwerk voor nog meer informatie.
 

Locaties, dagdelen en kosten

Het Peuterwerk van Skar is er voor alle peuters vanaf 2 jaar in de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en Renkum. Gedurende 40 weken per jaar is uw peuter bij ons welkom! Voor adressen bij u in de buurt, kunt u kijken bij Locaties. Hier vindt u informatie over onder andere de openingstijden en kunt u een rondleiding aanvragen. Het rode cirkeltje met PW staat voor locaties die Peuterwerk aanbieden.
 
In veel gevallen krijgt u een deel van de kosten vergoed via de gemeente of de Belastingdienst. Wilt u de hoogte van uw bijdrage weten? Klik op gemeente Arnhem, gemeente Overbetuwe, gemeente Lingewaard of gemeente Renkum om de inkomensafhankelijke ouderbijdragetabellen  te bekijken. Hier vindt u tevens informatie over dagdelen en VVE.
 

VVE-indicatie

Heeft uw zoon of dochter een indicatie voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) gekregen van het consultatiebureau? Dan heeft uw kind recht op extra ondersteuning. De gemeente draagt hier financieel aan bij. Via bovenstaande linken per gemeente kunt u de inkomensafhankelijke ouderbijdragetabel per gemeente bekijken.
 

Aanmeldings- en mutatieformulier

Wilt u uw kind aanmelden voor Peuterwerk (voorheen bekend als peuterspeelzaal)?
Maak dan een keuze uit onderstaande formulieren:
 
Aanmeldformulier gemeente Arnhem
Aanmeldformulier gemeente Lingewaard/Overbetuwe/Renkum
 
Wilt u wijzigingen doorvoeren? Vul dan het mutatieformulier in.

Advies op maat?

Wij denken graag met u mee en kunnen persoonlijk advies geven. Onze medewerkers van Klantadvies staan voor u klaar en zijn te bereiken via klantcontact@skar.nl of 0900 235 75 27.
 
Valt u onder de Wet Kinderopvang en wilt u weten wat uw netto kosten zijn? Met behulp van onze rekentool kunt u deze kosten eenvoudig en snel berekenen.

NAAR DE REKENTOOL