• Header skar web

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR UW KIND, OPTIMALE FLEXIBILITEIT VOOR U!

Bent u op zoek naar flexibele, kleinschalige opvang, waar uw kind persoonlijke aandacht krijgt? Waardoor uw kind zich optimaal kan ontwikkelen, omdat de zorg en de activiteiten precies zijn afgestemd op zijn of haar behoeften? Click gastouderopvang regelt het voor u.

Bij gastouderopvang wordt uw kind bij de gastouder in huis of bij u thuis opgevangen. Een huiselijke, vertrouwde omgeving waarin uw kind meedraait in het dagelijks ritme: boodschappen doen, samen eten, eventuele oudere kinderen naar school brengen en weer ophalen. Daarnaast is er natuurlijk tijd voor leuke activiteiten, zoals een wandelingetje naar de speeltuin of kinderboerderij of samen spelen of een boekje voorlezen.

De gastouder is flexibel. Met haar kunt u breng- en haaltijden per dag afstemmen en u betaalt gastouderopvang dan ook per uur en niet per dag. Net zoals bij de reguliere kinderopvang wordt ook bij de gastouderopvang goed toegezien op de kwaliteit. De consulent heeft regelmatig contact met de gastouder en bezoekt haar ook regelmatig. De gastouder kan deelnemen aan diverse trainingen en cursussen, waardoor haar vakkennis up to date blijft.

Wilt u meer informatie over gastouderopvang? Ga naar de website van Click gastouderopvang.