23 december 2020

Sluiting bso De Heksenketel per 1 januari.

Sluiting bso De Heksenketel per 1 januari.
Categorie: Nieuws

Helaas komt er een einde aan het opvangen van kinderen bij bso De Heksenketel in Arnhem-Zuid. Per 1 januari sluit de locatie als gevolg van een afname in het aantal kinderen dat op de locatie werd opgevangen.

Afsluiting
De locatie zorgt voor een goede afsluiting. Het team doet haar best om alle spullen te herplaatsen bij collega’s van Skar, zo worden twee speeltoestellen al op andere locaties geplaatst. Voor de huidige medewerkers van de locatie zoeken we naar een fijne nieuwe werkplek binnen Skar.

Op vrijdag 20 november waren alle kinderen en medewerkers aanwezig voor een mooi af­scheids­feest. Ook de kinderen die eerder dit jaar al afscheid hadden genomen en medewerkers die eerder van locatie zijn gewisseld waren aanwezig. Op het feest kregen ze een show van goochelaar Joost en genoten de aanwezigen van hun favoriete eten.

Bedankt
Bij deze willen Kim Sengers (teamleider) en Carola van der Molen (ge­bieds­ma­na­ger) de medewerkers en alle kinderen bedanken voor de mooie her­in­ne­rin­gen die jullie gemaakt hebben bij bso De Heksenketel. "Met een traan sluiten we de deur en met een glimlach en een hoofd vol mooie herinneren gaan we verder."

Terug naar overzicht