De Vogeltuin.

Heteren

In Heteren, in de prachtige Overbetuwe, ligt De Vogeltuin. Genoemd naar de brede school De Vogeltuin, waar onze locatie onderdeel van is. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en wij dagen ze uit om te ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Kinderen van 0-13 jaar kunnen bij ons terecht voor dagopvang en bso. Bij ons voelen alle kinderen zich blije vogels.

Sssstttt, we zijn wat stiller bij de baby's.
Baby's kunnen in alle rust, met zachte omgevingsgeluiden vrij bewegen. Ze kunnen zelf het spelmateriaal ontdekken. We doseren dat, want als baby wordt het je al gauw te veel. De allerkleinsten hebben een grote grondbox. En als je eenmaal dreumes bent, kun je lekker klimmen en glijden op ons speelheuveltje. En onze pedagogisch medewerkers? Die passen zich aan, zij werken ‘laag bij de grond’, zodat kleine kinderen kunnen gaan waar hun aandacht ze brengt.

Onze peuters ontpoppen zich als echte Picasso's.
Onze picasso’s in de dop hebben ook een eigen plek: een verf en knutselatelier! De mooiste kunstwerken hangen er met regelmaat te drogen. Op de loungekussens kunnen ze rustig een boekje lezen of even lekker op zichzelf zijn. Alle ruimte om te ontdekken wat ze leuk vinden en wat hun talent is. Op maandag- en donderdagochtend is er bij ons een aparte 3+ groep: Knappe vogels, de Peuteracademie. Voor jouw peuter is de overstap naar de basisschool zo gemaakt.

Op de bso bepaal je lekker zelf wat je wilt doen.
Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we kinderen kunnen geven. Kinderen mogen zelf beslissen hoe ze hun vrije tijd indelen. We dagen ze wel uit, maar ze krijgen ook, op hun eigen niveau, inspraak. Even lekker chillen, spelen met een vriendje of meedoen aan een activiteit. We hebben volop speel- en bewegingsruimte, ruimte om te koken en te bouwen, ook bieden we techniek- multimedia-, en kunstprogramma’s aan, want bij ons krijgt ieder kind de ruimte om op ontdekking te gaan naar zijn eigen talent.

 

Praktische informatie.
maandag 07:00 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30

woensdag

07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Op woensdag is onze bso gesloten, aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk.

  • Babygroep Vroege vogels 0-2 jaar
  • Peutergroep Vrije vogels 2-4 jaar
  • 3+ groep Knappe vogels 3-4 jaar
  • Bso groep Hippe vogels 4 t/m 6 jaar (instroom)
  • Bso groep Slimme vogels 4 t/m 6 jaar
  • Bso groep Swingende vogels 7+
  • Bso groep Stoere vogels 7+ (9+)

Voor peuters bieden we VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan om kinderen te stimuleren in de taal- en spraakontwikkeling. Dit gaat op indicatie via het consultatiebureau.

De bso kinderen spelen op de schoolpleinen van de Koningin Julianaschool en basisschool Tuin 17. Ook werken we samen met de bibliotheek.

Wij werken samen met de twee basisscholen in Heteren:
Koningin Julianaschool Heteren
Basisschool Tuin 17
Samen met kinderopvang Sam-Sammie en peuterspeelzaal de Pretvogeltjes (Spo) vormen wij de brede school De Vogeltuin. Alle partners van onderwijs en kinderopvang werken in Heteren samen aan een stimulerend aanbod voor alle kinderen.

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Suzanne van de Noort
Locatiemanager

Ons adres

Flessestraat 15
6666 CK Heteren

026 - 472 14 36 (dagopvang)
026 - 472 08 92 (bso)

Dagopvang:
vogeltuin-kdv@skar.nl

Bso:
vogeltuin-bso@skar.nl

LRK: 184631476 (dagopvang)
LRK: 112841053 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Charissa van den Aarssen
Klantadviseur
026 - 352 29 75
(ma, di, wo)
c.vandenaarssen@skar.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Skar.