De Vogeltuin.

Heteren

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Kinderdagopvang en peuterwerk.
Kinderopvang De Vogeltuin maakt onderdeel uit van Brede school de Vogeltuin, waardoor we nauw samenwerken met het onderwijs. We gebruiken hierbij de Voor- en Vroegschoolse Educatie methode Uk & Puk. Extra aandacht geven we aan spelenderwijs leren en ontdekken.

BSO.
We hebben ruimte voor 70 kinderen en je kunt ons vinden in Brede school de Vogeltuin. Bso Vogeltuin bestaat uit vier groepen, waarbij de jongste en de oudste kinderen ieder een eigen stamgroep hebben. Daarnaast genieten we van een prachtig atelier waar we ons onder andere creatief kunnen vermaken. We maken gebruik van de schoolpleinen van de Julianaschool en de Haafakkers. Daarnaast werken we samen met basisschool de Klimboom en de bibliotheek. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 13 jaar. Om dat goed te doen, is er een gevarieerd aanbod. We hebben volop speel- en bewegingsruimte, ruimte om te koken en te bouwen en in het atelier bieden we techniek- en kunstprogramma’s aan, want bij ons krijgt ieder kind de ruimte om mee te praten en op ontdekking te gaan naar zijn eigen talent. Spelenderwijs leren en ontdekken!

Voordelen voor ouder en kind.
- Samenwerking binnen de Brede school, diverse gezamenlijke activiteiten
- Kweken van groente, bloemetjes en plantjes
- Omgeving verkennen, ontdekkingstochten in het dorp en bij de rivier
- Familiemuur: papa, mama, broer en zus zijn er ook
- Techniekprogramma
- Koken
- Bouwen
- Naschoolse activiteiten vanuit de Brede school
- Bewegen
- In onze ruimten kunnen kinderen uitdagingen aangaan en spelenderwijs de wereld verkennen

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ocvuurvogel@skar-oc.nl

Adres

Flessestraat 15
6666CK Heteren

026 - 472 14 36 (kdv)
026 - 472 08 92 (bso)

LRK: 184631476 (dagopvang)
LRK: 112841053 (bso)

Openingstijden

maandag 07:00 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30
woensdag 07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Contactpersoon

Suzanne van de Noort
Locatiemanager