De Toffe Peer.

Elst

 

Aan het Forum in Elst vind je locatie De Toffe Peer. Wij werken nauw samen met de participanten van Brede School de Zon. De locatie is daarnaast op loopafstand van de scholen De Wegwijzer, De Zonnepoort en De Elstar. Voor kinderopvang, voorschoolse- en naschoolse opvang ben je bij ons aan het tofste adres.

 

 

Dagopvang in huiskamersfeer.
Als je bij ons binnenkomt, ervaar je de lichte ruimte met vrolijke kleuren. We bieden kinderen een warm bad op een kleinschalige locatie. Jouw kind krijgt alle mogelijkheden om de wereld te ontdekken. Zowel binnen als buiten in onze groene speeltuin. 

 

Al vroeg stimuleren we taal met de methode UK & Puk.
Vooral peuters trekken er graag op uit om de wereld beter te leren kennen. Daarom prikkelen we hun natuurlijke nieuwsgierigheid, in een leerrijke omgeving met uitdagende activiteiten. We bieden VVE en werken hierbij met de methode Uk & Puk om kinderen te stimuleren in de taal- en spraakontwikkeling. 

 
Op de bso bepaal je lekker zelf wat je wilt doen.
Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we kinderen kunnen geven. Kinderen mogen zelf beslissen hoe ze bij ons hun vrije tijd indelen. We dagen ze wel uit, maar ze krijgen ook, op hun eigen niveau, inspraak. Even lekker chillen, spelen met een vriendje of meedoen aan een activiteit. We hebben volop speel- en bewegingsruimte. Buitenspelen doen we ook volop!

Onze bso zit naast de kinderopvang, kinderen blijven in een vertrouwde omgeving als ze naar school gaan.

 

 

Praktische informatie.

maandag
7.00 tot 18.30 uur
14.30 tot 18.30 uur

dinsdag
7.00 tot 18.30 uur
14.30 tot 18.30 uur

woensdag
7.00 tot 18.30 uur

donderdag
7.00 tot 18.30 uur
14.30 tot 18.30 uur

vrijdag
7.00 tot 18.30 uur

Jouw kind is welkom in de verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar. Heb je voorkeur voor een zogenaamde horizontale groep, dan kun je kiezen voor de baby- of peutergroep.

De groepen zijn klein en bestaan uit maximaal 15 kinderen.

De Toffe Peer is op loopafstand van de scholen De Wegwijzer, De Zonnepoort en De Elster. Zodra de bel gaat, wacht een pedagogisch medewerker op uw kind om vervolgens samen naar de bso te lopen.

Omdat de groepen maximaal 15 kinderen hebben kunnen we goed inspelen op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind.  

In de vakantie en tijdens studiedagen is onze locatie alle dagen geopend. Mogelijkerwijs kunnen er groepen samengevoegd worden in verband met het aantal kinderen.

Inschrijvingen voor peuterwerk bij de Toffe Peer lopen via SPA.

De Toffe Peer is onderdeel van Brede School de Zon. Wij werken nauw samen met de participanten van Brede School de Zon. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

We zitten dicht in de buurt van basisscholen De Wegwijzer, De Zonnepoort en De Elstar.

Allemaal gevestigd aan Forum in Elst.

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: detoffepeer@skar-oc.nl

Jenny de Faber
Teamleider

 

Ons adres
Forum 3
6661 TW Elst
0481 - 35 25 77 (dagopvang)
06 - 15 59 29 74 (bso)
kdv-detoffepeer@skar.nl
bso-detoffepeer@skar.nl

LRK: 759971407 (dagopvang)
LRK: 255282138 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Charissa van den Aarssen
Klantadviseur
026 - 352 29 75
(ma, di, wo)
c.vandenaarssen@skar.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Skar.