De Toffe Peer.

Elst

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding in de veilige omgeving die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Dagopvang.
Wij werken nauw samen met de participanten van Brede School de Zon. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze methode Uk en Puk. Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen, al vanaf 0 jaar.

Wij bieden voorschoolse opvang en dagopvang. Bij dagopvang bieden wij zowel een verticale groep (0-4 jaar), als een horizontale (baby- of peuter-) groep aan. Zo past onze dagopvang altijd bij uw voorkeur.

Daarnaast bieden we VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan om kinderen te stimuleren in de taal- en spraakontwikkeling. Met de methode Uk&Puk ondernemen we activiteiten in thema's die aansluiten bij de leefwereld van het kind.


BSO.
Onze bso zit naast de kinderopvang. Zo kunnen we kinderen continuïteit en een doorgaande ontwikkelingslijn bieden. De locatie is daarnaast op loopafstand van de scholen De Wegwijzer, De Zonnepoort en De Elster. Zodra de bel gaat, wacht een pedagogisch medewerker op uw kind om vervolgens samen naar de bso te lopen.

Omdat de groepen maximaal 15 kinderen hebben kunnen we goed inspelen op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind.  
We bieden kinderen dagelijks een passende activiteit aan. Kinderen kiezen zelf of ze hieraan meedoen. We vinden zelfstandigheid en het hebben van inspraak namelijk belangrijk. Naast je veilig voelen in 'onze huiskamer' stimuleren we het buitenspelen, omdat wij dit van groot belang vinden voor de ontwikkeling van uw kind. Maar wil uw kind liever een goed boek lezen of huiswerk maken? Dan mag dat natuurlijk ook. De uren buiten school zijn immers vrije tijd.

In de vakantie en tijdens studiedagen is onze locatie alle dagen geopend. Mogelijkerwijs kunnen er groepen samengevoegd worden in verband met het aantal kinderen.


Voordelen voor ouder en kind.
- Centraal in de wijk
- Onderdeel van Brede School de Zon
- Vlakbij basisscholen De Wegwijzer, De Zonnepoort en De Elstar
- Keuze uit verticale (0-4) of horizontale ( baby-,dreumes of peuter-) groep
- VVE-methode om kinderen te stimuleren in de taal- en spraakontwikkeling
- Doorstroom mogelijkheden, binnen de Westeraam, naar bso De Toffe Peer
- Leuke activiteiten
- Kleinschalige 'huiskamer' locatie, met kleine groepen van maximaal 15 kinderen.

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: detoffepeer@skar-oc.nl

Adres

Forum 3
6661 TW Elst

0481 - 35 25 77 (dagopvang)
06 - 15 59 29 74 (bso)

kdv-detoffepeer@skar.nl
bso-detoffepeer@skar.nl

LRK: 759971407 (dagopvang)
LRK: 255282138 (bso)

Openingstijden

maandag 07:00 tot 18:30
14:30 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30
14:30 tot 18:30
woensdag 07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
14:30 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Contactpersoon

Yvonne-Prenger.jpg

Yvonne Prenger-van Kempen
Locatiemanager

Contactpersoon

Jenny-de-Faber.jpg

Jenny de Faber
Teamleider