De Fruitboom.

Elst

Van harte welkom bij Skar de Fruitboom in Elst. Kinderen van 0-13 jaar kunnen hier terecht voor dagopvang, VVE-opvang en buitenschoolse opvang (voor én na school). Ons enthousiaste en gemotiveerde team kan niet wachten om jou en je kind te mogen begroeten.

Al bij de eerste kennismaking kijken wij waar je kind het beste past. Heeft het moeite met wennen? Dan kiezen we een groep die daarbij past. We hebben veel mogelijkheden. Eenmaal binnen ervaren kinderen en ouders de Fruitboom als een warm bad.

 

Kinderdagopvang.
Jouw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. We geven extra aandacht aan de belevingswereld en de behoeften van het kind. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Wij werken nauw samen met de bso. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien.

We spelen veel en graag buiten met de kinderen en moedigen hun zelfstandigheid aan. Wij werken met Uk & Puk. Met dit programma stimuleren we de ontwikkeling van kinderen op het gebied van taal, rekenen, motoriek en ook de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Een extra voordeel is dat de peuters met Uk & Puk spelenderwijs worden voorbereid voor de basisschool.

Vso-bso.
Onze bso is een fijne locatie voor kinderen van 4-13 jaar. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind: van 4 tot 7 jaar en 7+. Om dat goed te doen, werken we op onze leeftijdsgroepen met gevarieerde speelhoeken die speciaal ingericht zijn voor de kinderen van deze leeftijd. We werken met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Daarnaast geven we extra aandacht aan het buitenspelen en bewegen. Dat doen we omdat kinderen het fijn vinden om na een dag school lekker te bewegen. Buiten in onze mooie grote omheinde tuin, op een van de schoolpleinen of binnen in onze grote hal.

Voordelen voor ouder en kind.
- Mooie uitdagende tuin, waar veel te ontdekken is
- Vlakbij het centrum van Elst
- Twee babygroepen, een verticale groep en een peutergroep
- Buitenbedjes bij de babygroepen waar de kinderen heerlijk rustig en warm ingepakt in de buitenlucht kunnen slapen
- We werken met Uk & Puk, waarbij we de thema’s rouleren
- Vervroegde opvang en voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
- Verschillende ruimtes met bij de bso onder andere een techniekruimte, een rustige leeshoek en een klimmuur in de hal waar de kinderen hun kunsten kunnen vertonen
- We werken met thema’s waar de kinderen ook hun input aan geven
- Pedagogische visie 'welbevinden en betrokkenheid' staat centraal
- Uitdagend voor ieder kind
- Een enthousiast team

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ockiekelmo@skar-oc.nl

Adres

Kruisakkers 4
6662DV Elst

0481 - 35 07 38 (dagopvang + bso)
06 - 13 87 31 88 (dagopvang)
06 - 51 48 51 43 (bso)

kdv-defruitboom@skar.nl
bso-defruitboom@skar.nl

LRK: 161473441 (dagopvang)
LRK: 856500756 (bso)

Openingstijden

maandag 07:00 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30
woensdag 07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Contactpersoon

Lori Baarslag
Teamleider

Charissa van den Aarssen
Klantadviseur
026 - 352 29 75
(ma, di, wo)
c.vandenaarssen@skar.nl