De Fruitboom.

Elst

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Kinderdagopvang.
Wij werken nauw samen met de buitenschoolse opvang welke in hetzelfde pand is gevestigd en zijn onderdeel van brede school de Kruisakkers. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze ruime hal waar de kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen in hun nieuwsgierigheid. Kiekeboe heeft 2 babygroepen een dreumesgroep en een peutergroep. Kom gerust eens binnen voor een rondleiding.

VSO-BSO.
In 3 groepen vangen wij dagelijks de kinderen op.

- Vlinderbende 4 - 6 jaar
- Beestenbende 4 - 7 jaar
- Dolle bende 7+ groep.

Onze teamleider Lori Baarslag nodigt u van harte uit voor een rondleiding. Wij werken nauw samen met de kinderdagopvang welke in hetzelfde pand is gevestigd en zijn onderdeel van brede school de Kruisakkers. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder zijn onze ruimtes op de bso. Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen in hun nieuwsgierigheid. In elke ruimte is iets anders te vinden.Voordelen voor ouder en kind.
- Mooie uitdagende tuin, waar veel te ontdekken is
- Vlakbij het centrum van Elst
- Een babygroep, dreumes en een peutergroep.,
- We werken met Uk & Puk, waarbij we de thema’s rouleren
- Peuterwerk op Kiekeboe. Alle peuters vanaf 2 jaar zijn welkom. Peuterwerk word aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag ochtend van 08:30 tot 11:30 uur.
- Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
- Verschillende ruimtes met onder andere een atelier en een podium waar de kinderen hun eigen voorstellingen kunnen geven
- We werken met thema’s waar de kinderen ook hun input aan geven

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ockiekelmo@skar-oc.nl

Adres

Kruisakkers 4
6662DV Elst

06 - 13 87 31 88 (dagopvang)
0481 - 35 07 38 (bso)
06 - 51 48 51 43 (bso)

kdv-defruitboom@skar.nl
bso-defruitboom@skar.nl

LRK: 161473441 (dagopvang)
LRK: 856500756 (bso)

Openingstijden

maandag 07:00 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30
woensdag 07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Contactpersoon

Yvonne-Prenger.jpg

Yvonne Prenger-van Kempen
Locatiemanager

Contactpersoon

Lori Baarslag
Teamleider