De Fruitboom.

Elst

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Kinderdagopvang.
Wij werken nauw samen met de buitenschoolse opvang welke in hetzelfde pand is gevestigd en zijn onderdeel van brede school de Kruisakkers. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze ruime hal waar de kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen in hun nieuwsgierigheid. Dagopvang de Fruitboom heeft 2 babygroepen een verticale groep en een peutergroep. Zo past onze dagopvang altijd bij uw voorkeur.

Daarnaast bieden we VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan om kinderen te stimuleren in de taal- en spraakontwikkeling. Met de methode Uk&Puk ondernemen we activiteiten in thema's die aansluiten bij de leefwereld van het kind. Kom gerust eens binnen voor een rondleiding.

VSO-BSO.
In 3 groepen vangen wij dagelijks de kinderen op.

- Mangobende 4-7 jaar
- Bramenbende 4-7 jaar
- Kiwibende 7+

Wij werken nauw samen met de kinderdagopvang welke in hetzelfde pand is gevestigd en zijn onderdeel van brede school de Kruisakkers. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder zijn onze ruimtes op de bso. Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen in hun nieuwsgierigheid. In elke ruimte is iets anders te vinden.

We bieden kinderen dagelijks een passende activiteit aan. Kinderen kiezen zelf of ze hieraan meedoen. We vinden zelfstandigheid en het hebben van inspraak namelijk belangrijk. Naast je veilig voelen, stimuleren we het buitenspelen, omdat wij dit van groot belang vinden voor de ontwikkeling van uw kind. Wil uw kind liever een goed boek lezen of huiswerk maken? Dan mag dat natuurlijk ook. De uren buiten school zijn immers vrije tijd.

In de vakantie en tijdens studiedagen is onze locatie alle dagen geopend. Mogelijk worden groepen samengevoegd in verband met het aantal kinderen.

Onze teamleider Lori Baarslag nodigt u van harte uit voor een rondleiding. Voordelen voor ouder en kind.
- Mooie uitdagende tuin, waar veel te ontdekken is
- Vlakbij het centrum van Elst
- Twee babygroepen, een verticale groep en een peutergroep
- We werken met Uk & Puk, waarbij we de thema’s rouleren
- Peuterwerk op de Fruitboom. Alle peuters vanaf 2 jaar zijn welkom. Peuterwerk word aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag ochtend van 08:30 tot 11:30 uur.
- Vervroegde opvang en voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
- Verschillende ruimtes met bij de bso onder andere een atelier, een rustige leeshoek en een klimmuur in de hal waar de kinderen hun kunsten kunnen vertonen.
- We werken met thema’s waar de kinderen ook hun input aan geven

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ockiekelmo@skar-oc.nl

Adres

Kruisakkers 4
6662DV Elst

0481 - 35 07 38 (dagopvang + bso)
06 - 13 87 31 88 (dagopvang)
06 - 51 48 51 43 (bso)

kdv-defruitboom@skar.nl
bso-defruitboom@skar.nl

LRK: 161473441 (dagopvang)
LRK: 856500756 (bso)

Openingstijden

maandag 07:00 tot 18:30
dinsdag 07:00 tot 18:30
woensdag 07:00 tot 18:30
donderdag 07:00 tot 18:30
vrijdag 07:00 tot 18:30

Contactpersoon

Yvonne-Prenger.jpg

Yvonne Prenger-van Kempen
Locatiemanager

Contactpersoon

Lori Baarslag
Teamleider