Wereldkwartier.

Arnhem - Spijkerkwartier

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Dagopvang.
We hebben een kleurrijke locatie met 2 horizontale dagopvang groepen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar. 

We beschikken over een grote hal en een afgesloten binnentuin met een uitdagend klimtoestel. We hebben jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de nationale voorleesweek met ontbijt, het jaarfeest, opa en oma dag, peutermaand en natuurlijk pasen, sinterklaas en kerstmis. 

Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind: van 0 tot 4 jaar. Om dat goed te doen, werken we met de methode Puk voor de dagopvang en zijn goed in staat om kindgericht te werken. We geven extra aandacht aan kinderparticipatie. Kinderen hebben inbreng over welke activiteiten ze willen doen. Dat doen we omdat kinderen de ruimte moeten krijgen. Onze locatie is “de wereld” waar in kinderen mogen groeien en ontdekken.

Wij zijn een VVE locatie. (Voor en Vroegschoolse Educatie) en beiden Peuterwerk.

Op de Wereldkwartier werken wij met het VVE-programma Uk en Puk. Door middel van dit programma wordt op gestructureerde en samenhangende wijze de ontwikkeling gestimuleerd op het gebied van taal, rekenen, motoriek en de sociaal emotionele ontwikkeling. Dit wordt aangeboden op vier dagdelen, namelijk de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtenden.


Bso.
We hebben een kleurrijke locatie met 4 bso groepen. We beschikken over een grote hal, handvaardigheidslokaal, loungeruimte, kinderkeuken en een afgesloten buitenruimte. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 4 tot 13 jaar.  We geven extra aandacht aan kinderparticipatie. Kinderen hebben inbreng over welke activiteiten ze willen doen. Dat doen we omdat kinderen de ruimte moeten krijgen. Onze locatie is “de wereld” waar in kinderen mogen groeien en ontdekken.

Ook bieden wij tijdens de vakanties steeds een leuk programma met diverse activiteiten. Het actuele vakantieprogramma vind u onderaan deze pagina bij "Downloads".

We vangen de kinderen op van 2 basisscholen, namelijk  Sterrenkring Jenaplan en de Binnenstad Montessori.

Er is flexibele opvang in overleg.

Voordelen voor ouder en kind.
- Een vertrouwde omgeving voor zowel het jonge als het oudere kind
- Grote groepsruimtes en speelmogelijkheden
- We vinden kind en ouderparticipatie belangrijk
- Dagopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw
- Binnentuin mét uitdagend klimtoestel
- Uitdagende speelmogelijkheden door verschillende ruimtes
- Midden in het centrum van Arnhem in het Spijkerkwartier
- Vakantie opvang met een uitgebreid activiteiten programma


Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: bsowereldkwartier@skar.nl

Adres

Gravenstraat 9A
6828 JW Arnhem

026-4451999 (dagopvang)
06-10579055 (dagopvang) 
026 - 355 44 43 (bso)
06-11078937 (bso)
wereldkwartier@skar.nl

LRK: 131613189 (dagopvang)
LRK: 232212843 (bso)

Openingstijden

maandag 07:30 tot 18:30
dinsdag 07:30 tot 18:30
woensdag 07:30 tot 18:30
donderdag 07:30 tot 18:30
vrijdag 07:30 tot 18:30

Contactpersoon

Anke-Scholten.jpg

Anke Scholten
Teamleider

Judith.jpg

Judith van Rijsewijk
Klantadviseur
026 - 352 29 35
(di, wo, do, vr)
j.vanrijsewijk@skar.nl