Kunstig en Zo.

Arnhem - Schuytgraaf

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Het thema van onze locatie is kunst en cultuur. In de praktijk betekent dat onder andere kunst bekijken en snuffelen  aan -en werken met verschillende materialen. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Dit doen we o.a. door onze kind vergaderingen (kinderparticipatie), waarin de kinderen input kunnen geven over de activiteiten die plaats vinden in de reguliere weken en vakanties.

Samen met de kinderen werken wij aan:

- Expressie  d.m.v.: zang, dans, theater, muziek, spel;
- Creativiteit: tekenen, schilderen, kunstwerken maken van kosteloos materiaal, klei, piepschuim en gips,  zijn we bezig met technieken en heel veel verschillende materialen en methodieken (fijne motoriek);
- Houtbewerken: timmeren en bouwen (grove motoriek).

Tijdens de vakantie's bieden wij een afwisselend programma aan voor kinderen van alle leeftijden. 

Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de kunst het leven.

Ieder kind is een kunstenaar.

De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt.


Voordelen voor ouder en kind.
- De kinderen krijgen de kans om bewust een eigen mening te leren vormen en de mogelijkheid om die mening te uiten, met het doel zo veel mogelijk te worden betrokken in de activiteiten.
- Iedere dag kunnen kinderen kiezen voor meerdere activiteiten. Dit is geheel vrijblijvend, dus op een BSO middag lekker buiten spelen kan natuurlijk ook altijd.
- We werken in een zeer open en creatief team waar de kinderen zich veilig voelen en uitgedaagd worden tot een inspirerende middag. Je kunt het zo gek niet bedenken, op Kunstig en Zo2.0 kan het!
- In de nabijheid van de locatie zijn verschillende speeltuinen, waar de kinderen graag gebruik van maken.

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: oc@kunstigenzo.nl

Adres

Parelmoerwolk 15
6846 DP Arnhem

06 - 81 87 11 00
kunstigenzo@skar.nl

LRK: 344027776 (dagopvang)
LRK: 109984870 (bso)

Openingstijden

maandag 14:45 tot 18:30
dinsdag 14:45 tot 18:30
woensdag 14:45 tot 18:30
donderdag 14:45 tot 18:30
vrijdag 14:45 tot 18:30

Contactpersoon

Loes Tolmeijer
Locatiemanager