Driesprong.

Arnhem - Plattenburg

Namens ons team heet ik jou en je kind(eren) van harte welkom. Wij bieden kinderopvang aan in de wijk Velperweg en omgeving, dichtbij het centrum van Arnhem. Wij werken zowel met een aparte baby- en peutergroep als met een gemengde groep van 0 tot 4 jaar. Daarnaast bieden we ook peuterwerk. De NS-stations Velperpoort en Presikhaaf zijn dichtbij.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor elk kind en geven wij elk kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, elk op zijn eigen tempo.

 

Dagopvang.
Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind van 0 tot 4 jaar. Om dat goed te doen, werken we met de methode Uk & Puk en bijbehorende thema’s. Wij vinden buitenspelen en zelfstandigheid belangrijk. Tevens hechten wij grote waarde aan een optimale ouderbetrokkenheid.

In de vakantie is onze locatie alle dagen geopend. Mogelijkerwijs kunnen er groepen samengevoegd worden in verband met het aantal kinderen.


Peuterwerk.
Op onze locatie bieden wij peuterwerk voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit zijn 4 vastgestelde dagdelen op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagochtend van 3,5 uur (totaal 14 uur per week). Wij bereiden peuters spelenderwijs voor op de basisschool.

Wij zijn een VVE locatie. (Voor en Vroeg schoolse Educatie) Op de Driesprong werken wij met het VVE-programma Uk en Puk. Door middel van dit programma wordt op gestructureerde en samenhangende wijze de ontwikkeling gestimuleerd op het gebied van taal, rekenen, motoriek en de sociaal emotionele ontwikkeling.


Buitenschoolse opvang.
Zoek je een vertrouwde buitenschoolse opvang? Buitenschoolse opvang Driesprong is een prettige locatie voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar van de Jozef Sartoschool in de wijk Plattenburg in Arnhem. Er zijn 3 verschillende leeftijdsgroepen. We hebben het grote schoolplein tot onze beschikking en hebben lounge ruimtes. Kinderen hebben inbreng over welke activiteiten ze willen doen. Ook bieden wij tijdens de vakanties steeds een leuk programma met diverse activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur.

De buitenschoolse opvang is alle dagen geopend. Op woensdag en vrijdag worden de groepen samengevoegd tot 1 groep.


Voordelen voor ouder en kind.
- De ontwikkeling van jouw kind staat voorop
- Grote tuin van maar liefst 900 m2 die volledig omheind en afgesloten is
- Grote unieke speelhal voor gezamenlijke activiteiten
- Gekoppeld aan de Jozef Sartoschool, inpandige buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij maken tevens gebruik van het schoolplein van de Jozef Sartoschool
- Voorschoolse opvang op alle dagen voor bso Driesprong
- Goed bereikbaar, locatie ligt dichtbij Akzo Nobel-complex, nabij Station Presikhaaf en park Presikhaaf met de kinderboerderij en heemtuin
- Peuterwerk al vanaf 2 jaar op 4 ochtenden per week, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend
- Wij hebben een BAKFIETS tot onze beschikking waar regelmatig een stukje mee gefietst wordt.
- Vakantie opvang met uitgebreid activiteitenprogramma

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ocdriewieler@skar.nlOCluchtkasteel@gmail.com

Adres

Plattenburgerweg 4
6824 EV Arnhem

Dagopvang:
026 - 364 66 65
06 - 1115 6216
kdv-driesprong@skar.nl

Bso:
026- 3611203
06 - 1521 5081
06 - 2222 9248
bso-driesprong@skar.nl

LRK: 638332758 (dagopvang)
LRK: 542793945 (bso)

Openingstijden

maandag 07:30 tot 18:30
dinsdag 07:30 tot 18:30
woensdag 07:30 tot 18:30
donderdag 07:30 tot 18:30
vrijdag 07:30 tot 18:30

Contactpersoon

Edith-van-Onna.jpg

Edith van Onna
Gebiedsmanager