LEUKE GAMES EN APP'S VOOR KINDEREN

Op deze pagina vindt u leuke games en app's (applicaties) die door Skar zijn geselecteerd.

LEERZAME AUTOSPELLETJES

Ga je op vakantie met de auto en heb je een lange reis voor de boeg? Dan zijn er voldoende manieren om kinderen op een leerzame manier bezig te houden.
Op de website Wijzer over de Basisschool 
vind je 31 educatieve spelletjes voor in de auto. Ook kun je alle spelletjes met beschrijving gratis downloaden en printen, zodat je het mee kunt nemen in de auto. Goede reis!

BOSBINGO

Ga op ontdekking in het bos met onze BosBingo! Download het document, print het uit en veel zoekplezier!

LEGO JUNIORS

LEGO, wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Ook hun gratis apps zijn de moeite waard wanneer je je vloer eens vrij wilt houden van de steentjes... Een van de leuke apps van LEGO is: LEGO Juniors Creëer en Vertrek. In deze app kunnen kinderen van 4 tot 7 jaar hun verbeelding gebruiken om hun eigen voertuigen en minifiguren te creëren. Klik hier voor meer informatie.

Voor de iets kleinere kindjes komt LEGO DUPLO natuurlijk ook met leuke, gratis apps. Bijvoorbeeld LEGO DUPLO Ice Cream, waarmee je kleuter het begrip vriendschap onder de knie krijgt. Daarnaast zit de set boordevol ideetjes om activiteiten van volwassenen op een creatieve manier na te bootsen.  Je vindt alle LEGO DUPLO apps hier.


PIMPAMPET

Noem alle dieren met een N. Of alle kledingstukken met een D. Pimpampet, wie kent het niet van vroeger? Dit spelletje dat goed voor de taalontwikkeling is, is nu ook in app-vorm te spelen. Leuk voor op de bank, of onderweg! Klik hier voor meer informatie.