Zet jouw talent in.

Met werken bij Skar maak je direct of indirect een belangrijk deel uit in het leven van kinderen. Met jouw bijdrage geef je kinderen niet alleen een leuke dag, je helpt hen ook zichzelf te ontwikkelen en talenten te ontdekken.

Skar ondersteunt je hierin met een gaaf activiteitenprogramma, leuke medewerkersdagen en tal van cursussen en opleidingsmogelijkheden. Met ruim 50 vestigingen, veel samenwerkingspartners en als onderdeel van Wij zijn JONG, kun jij je ambities waarmaken!

 

Daar ben je! We zochten je al.
Skar zoekt pedagogisch medewerkers. Enthousiaste professionals die het leuk vinden om kinderen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Niet door te zeggen wat ze moeten doen, maar door ze het zelf te laten ontdekken. Buiten de lijntjes te laten kleuren. Want wij geloven dat kinderen daar beter van worden.

Heb jij passie voor kinderen én beschik je over een kwalificerende diploma (hint: het zijn er meer dan je denkt)? Bekijk dan snel wat wij je kunnen bieden. 

Wat is jouw talent?
Liever werken in de dagopvang of peuterwerk? Bekijk alle vacatures en stageplaatsen op werkenbijwijzijnjong.nl. Er zijn geen BBL-plaatsen beschikbaar voor schooljaar 2020/2021 en 2021/2022.