• Header skar web schommel


STAGE LOPEN BIJ SKAR

Leuk dat je interesse hebt in een stage bij ons! Skar is een door SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf. Jaarlijks lopen circa 150 studenten stage bij één van de Skar-locaties. Er wordt nauw samengewerkt met de opleidingen die minimaal kwalificeren voor werken in de kinderopvang: MBO Pedagogisch Werk niveau 3 en 4.

Zoek je een stage/BPV-plaats in het kader van je beroepsopleiding (MBO)? 

Mail dan je motivatiebrief en CV naar stage@skar.nl (vermeld er in ieder geval bij, voor welke opleiding en welke stagedagen je een stage zoekt). Je aanvraag wordt in behandeling genomen en de mogelijkheden voor een passende stageplaats binnen Skar worden bekeken.

HBO-stage 

Binnen Skar zijn er enkele stagemogelijkheden voor studenten van HBO-opleidingen Pedagogisch Management Kinderopvang en Pedagogiek. Eerstejaars studenten kunnen hun stage-aanvraag indienen door een motivatiebrief en CV te sturen naar stage@skar.nl. Het aantal stageplaatsen is beperkt. Ouderejaars PMK- en Pedagogiek-studenten kunnen gericht solliciteren naar een stage binnen Skar, naar aanleiding van een geplaatste vacature op deze pagina. Na de sluitingsdatum van de vacature  vindt de briefselectie plaats en ontvangen sollicitanten een reactie. Indien hier geen vacatures vermeld zijn, zijn deze op dit moment niet beschikbaar.

Snuffelstage of maatschappelijke stage 

Voor een snuffelstage (vmbo) of een maatschappelijke stage (havo/vwo) kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatiemanager van een Skar-locatie bij jou in de buurt. Zij bekijken of het mogelijk is om een dag of een aantal dagen mee te lopen op de vestiging.

BBL-plaats (beroepsbegeleidende leerweg)

Skar heeft geen mogelijkheden voor BBL-plaatsen. Solliciteren hiervoor is dus niet mogelijk. Bedankt voor je interesse.