OVER KINDEROPVANG SKAR

Zoekt u deskundige en plezierige kinderopvang? Wilt u uw kind met een gerust hart achterlaten terwijl u bijvoorbeeld werkt of studeert? Vertrouwen speelt een belangrijke rol. Kinderopvang is vakwerk en daarvan maken wij werk!

Iedere week worden meer dan 10.000 kinderen aan onze zorg toevertrouwd. Klanten waarderen onze opvang met het cijfer 7. En weet u dat wij koploper in Nederland zijn op het gebied van educatieve programma’s ter voorbereiding op het basisonderwijs? Wij weten hoe kinderen in elkaar zitten en hier spelen wij op in bij onze opvanglocaties. Waar mogelijk worden kinderen uitgedaagd en zo groeien zij in hun ontwikkeling. U kunt uw kinderen met een gerust hart aan ons toevertrouwen!

Natuurlijk wilt u dat de opvang ook betaalbaar is. En alleen betalen voor opvang die u daadwerkelijk af kunt nemen. Onze tarieven vindt u hier. Wij zijn daarnaast de enige in de regio, waar u een flexibel opvangpakket kunt samenstellen: bijvoorbeeld met of zonder vakantieopvang.


Wij kunnen u veel vertellen. Maar sfeer proeven op de locatie is nog beter. Maak vrijblijvend een afspraak. We hopen u te mogen begroeten!