Skar neemt Kindcentra Rijnstad over

Skar neemt Kindcentra Rijnstad over

Per 1 januari 2016 neemt Kinderopvang Skar de Kindcentra van Rijnstad over. Door het bundelen van kennis en expertise zorgen we ervoor dat kinderopvang en peuterwerk beter op elkaar worden afgestemd.

De overname van het peuterwerk van Rijnstad door Kinderopvang Skar volgt de landelijke ontwikkelingen van harmonisering van kinderopvang en peuterspeelzalen. Dit past ook in de visie van de gemeente Arnhem om te komen tot één geïntegreerde voorziening voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het bundelen van de krachten leidt tot een sterkere positie van de voorschoolse voorzieningen in een geïntegreerde vorm, waarbij kinderopvang en peuterwerk naast elkaar kunnen (blijven) bestaan.

Gevolgen ouders, en peuters
Kinderopvang Skar heeft de intentie om de dienstverlening zoveel mogelijk gelijk te houden aan de situatie die ouders nu gewend zijn van Rijnstad. Voor ouders en peuters verandert er qua dienstverlening in principe dus niets. Ouders behouden de opvang op dezelfde locatie, op dezelfde dagdelen en met dezelfde medewerkers op de groep.

Skar actueel

3-daagse Museumbende08 mei 2017

3-daagse Museumbende

Tweede Kamer stemt voor nog hogere kwaliteit en bereikbaarheid in kinderopvang22 februari 2017

Tweede Kamer stemt voor nog hogere kwaliteit en bereikbaarheid in kinderopvang

Ontwikkelen in een veilige en gezonde omgeving25 november 2016

Ontwikkelen in een veilige en gezonde omgeving