Nieuws en activiteiten

Skar in Heelsum: uitdagende omgeving in het groen met ruime openingstijden  18 maart 2019

Skar in Heelsum: uitdagende omgeving in het groen met ruime openingstijden

Per 1 april gaan het pand, de werknemers en de activiteiten van Kinderopvang Willemijn op de locatie aan de Bart Crumstraat 10 in Heelsum over naar Skar. Onze locatie, de Blokkendoos, ligt aan de overkant van de straat op nummer 1. Wij zijn blij met deze ontwikkeling waarmee we de kinderen nog meer mogelijkheden kunnen bieden. De nieuwe locatie zal Ontdekkingsreis gaan heten en is bestemd voor bso-kinderen van 4 tot 12 jaar. In de huidige Blokkendoos aan de Bart Crumstraat 1 zal Skar de dagopvang van 0 tot 4-jarigen voortzetten. We onderzoeken nog hoe we het peuterwerk vorm geven en op welke locatie.

Lees meer
Schermen tijdens de voorjaarsvakantie18 maart 2019

Schermen tijdens de voorjaarsvakantie

Wat hebben de kinderen van BSO Houtveste genoten tijdens de voorjaarsvakantie. Bij het schermcentrum in Arnhem Zuid leerden ze schermen. De kinderen waren heel geconcentreerd en nadenkend over de moves die ze gingen maken. Aanvallen en verdedigen met respect voor je tegenstander. We zagen allemaal blije gezichten!

Lees meer
Museum-3-daagse 22 januari 2019

Museum-3-daagse

Doe jij ook mee met onze museum-3-daagse?

Lees meer
Boeiende ochtend met Canadese professor over inclusief onderwijs09 oktober 2018

Boeiende ochtend met Canadese professor over inclusief onderwijs

“Wat een fantastische ochtend!” “Wat een geweldige vrouw” “Ik ben meer dan geïnspireerd” “Dit hadden veel meer mensen moeten horen!” Een greep uit een aantal reacties van een zeer boeiende bijeenkomst op donderdagochtend 13 september.

Lees meer
Meer laden