Nieuws en activiteiten

Buiten spelen in de winter15 januari 2018

Buiten spelen in de winter

Op een kille winterdag naar buiten ... Je staat er wellicht niet direct om te springen. Want het is koud en straks worden de kinderen nog ziek. Nou, dat laatste blijkt dus onzin. Sterker nog, het is juist hartstikke gezond om in de winter naar buiten te gaan. 

Om je te overtuigen, hebben we wat redenen op een rijtje gezet:

Lees meer
Peuterworkshop05 januari 2018

Peuterworkshop

Houdt je kind van muziek? En is je kind graag met de natuur bezig? Kom dan naar de workshops van muziekdocente Martine Spruijt!

Lees meer
Nieuwe wetgeving 2018: wat verandert er?21 december 2017

Nieuwe wetgeving 2018: wat verandert er?

Op 1 januari 2018 wijzigen de kwaliteitseisen voor de dagopvang en de buitenschoolse opvang. De wijzigingen verbeteren de kwaliteit en de toegankelijkheid van de kinderopvang. Er komt bijvoorbeeld meer aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en alle kinderen krijgen een mentor. Daarnaast wordt het peuterwerk geïntegreerd in de dagopvang. Dit betekent dat peuterwerk aan dezelfde, strengere kwaliteitseisen moet voldoen.

Lees meer
Rivers Preschool deelnemer landelijk experiment meertalige kinderopvang31 oktober 2017

Rivers Preschool deelnemer landelijk experiment meertalige kinderopvang

In het weekend van 21 oktober jl. ontving Kinderopvang Skar de verlossende brief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Rivers Preschool is gekozen om te gaan deelnemen aan het experiment meertalige kinderopvang. En daar zijn we heel erg blij mee!

Lees meer
Meer laden