Nieuws en activiteiten

Dance, Dance, Dance09 september 2019

Dance, Dance, Dance

Doe mee met Dance, Dance, Dance

Lees meer
   Zo beschermen we met elkaar de privacy van kinderen! 20 juni 2019

Zo beschermen we met elkaar de privacy van kinderen!

Weet u dat het filmen en/of fotograferen tijdens activiteiten uitsluitend mag als het voor eigen privé gebruik is en de privacy van anderen dan het eigen kind niet in het geding komt?

Lees meer
Skar hoofdsponsor Oosterbeekse Stuwwalloop15 april 2019

Skar hoofdsponsor Oosterbeekse Stuwwalloop

Op zaterdag 25 mei is er weer de jaarlijkse stuwwalloop in Oosterbeek (gemeente Renkum). Dit jaar is Skar hoofdsponsor van dit hardloopfestijn. De stuwwalloop kent 5 onderdelen waarvan de Skar Kidsrun er een is. Dit hardloopparcours is er voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 en vindt plaats bij Sportpark Hartenstein in Oosterbeek.

Lees meer
Skar in Heelsum: uitdagende omgeving in het groen met ruime openingstijden  18 maart 2019

Skar in Heelsum: uitdagende omgeving in het groen met ruime openingstijden

Per 1 april gaan het pand, de werknemers en de activiteiten van Kinderopvang Willemijn op de locatie aan de Bart Crumstraat 10 in Heelsum over naar Skar. Onze locatie, de Blokkendoos, ligt aan de overkant van de straat op nummer 1. Wij zijn blij met deze ontwikkeling waarmee we de kinderen nog meer mogelijkheden kunnen bieden. De nieuwe locatie zal Ontdekkingsreis gaan heten en is bestemd voor bso-kinderen van 4 tot 12 jaar. In de huidige Blokkendoos aan de Bart Crumstraat 1 zal Skar de dagopvang van 0 tot 4-jarigen voortzetten. We onderzoeken nog hoe we het peuterwerk vorm geven en op welke locatie.

Lees meer
Meer laden