Drakenburcht.

Bemmel

Bso Drakenburcht ligt direct tegenover basisschool de Pius X. Ook kinderen van basisschool Donatushof zijn welkom. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. De jongste kinderen hebben een aparte ruimte waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. Ook de oudere kinderen hebben een eigen ruimte met activiteiten en spelmateriaal dat past bij hun leeftijd.

 

Buitenspelen, we zijn er gek op!
Iedereen weet dat buitenspelen belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Ons motto is dan ook:“Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel". De ruimte, het weer, de natuur, de ondergrond en het licht hebben positieve invloed op het spelen. Wist je dat kinderen die regelmatig buitenspelen, meer tevreden zijn, beter eten, beter slapen en vaker een gezonder gewicht hebben?

 

Op de bso bepaal je lekker zelf wat je wilt doen.
We vragen kinderen hun wensen en ideëen te delen. Welke activiteiten vinden zij leuk? Zo leren ze hun mening te geven en mee te denken. En de kinderen kunnen hun vrije tijd zo leuk mogelijk besteden. Met knutselen, muziek, toneel, koken, buitenspel, vrij spelen, sport en dans. We vervelen ons geen moment. 

 

Ook tijdens de vakantie op zoek naar je talent.
Elke schoolvakantie is er een gevarieerd vakantieprogramma. Zo krijgt ieder kind de ruimte om op ontdekking te gaan naar zijn eigen talent. We doen van alles, zoals een bezoek aan het watermuseum, een sport en spel activiteit bij Thialf, naar de film, hutten bouwen, schminken, een creatieve activiteit of een workshop met proefjes met water en elektriciteit.

          
Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
14.30 tot 18.30 uur
dinsdag
14.30 tot 18.30 uur
woensdag
12.00 tot 18.30 uur
donderdag
14.30 tot 18.30 uur
vrijdag
12.00 tot 18.30 uur

Bso Drakenburcht biedt voorschoolse opvang op IKC de Regenboog bso vanaf 7.00 uur

Er zijn twee groepen op bso Drakenburcht:

  • Draakjes (jongste kinderen)
  • Drakenbende ( oudste kinderen)

Bso Drakenbende is gehuisvest in het souterrain van cultureel centrum de Kinkel. Het souterrain is laag en geeft direct een huiselijke sfeer bij binnenkomst waar kinderen zicht snel thuis zullen voelen. Wij werken nauw samen met IKC de Regenboog bso.

Kinderen worden met de bakfiets door de pedagogisch medewerkster opgehaald van basisschool Donatushof om vervolgens naar Drakenburcht te fietsen.

De kinderen van basisschool PiusX halen we lopend op omdat de school tegenover onze bso gehuisvest is.
  

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ocbemmel@skar-oc.nl

Tessa Murre
Locatiemanager

 

Ons adres
Van Ambestraat 1
6681 AK Bemmel
0481 - 45 07 91
06 - 50 19 36 41
drakenburcht@skar.nl

LRK: 198556445

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Jacqueline Plaklely
026 - 352 29 30
(ma, di (o), wo, do)
j.palaklely@skar.nl

Voor al jouw vragen over inschrijving.