De Tortelduif.

Angeren - Lingewaard

Namens ons team heet ik je kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Dagopvang Torteltuin.
Wij werken nauw samen met de participanten van het Kulturhuus. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze samenwerking tussen de school, de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang en de dagbestedingscentrum voor ouderen. Daarmee leveren we, onder andere, een bijdrage aan sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

Dagelijks wordt er gewerkt met Uk en Puk op alle groepen. Uk en Puk is een totaalprogramma gericht op brede ontwikkelingsstimulering van kinderen van 0 tot en met 4 jaar.BSO 't Krullevaarsnest.
Wij werken nauw samen met kdv Torteltuin en met basisschool Marang. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze uitklapbare BSO: een speeltoestel speciaal ontwikkelt voor deze locatie met eindeloos veel spelmogelijkheden. Daarmee leveren we een bijdrage aan de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van jouw kind(eren).

Lekker naar buiten!
Iedereen weet dat buitenspelen belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Buiten spelen kinderen op een andere manier doordat de ervaring van ruimte, weer, natuur, licht en ondergrond een heel andere is waardoor het spel en onderzoek van kinderen verschilt met die in de binnenruimte. Buiten spelen vraagt andere vaardigheden en biedt andere mogelijkheden. Spelen in de buitenlucht draagt bij aan een goede gezondheid van kinderen. Het blijkt dat kinderen die regelmatig buitenspelen, meer tevreden zijn, beter eten, beter slapen en vaker een gezonder gewicht hebben. Bij Skar geldt de afspraak dat buitenspelen zo vaak mogelijk gestimuleerd wordt. De meeste BSO-kinderen zullen elke dag naar buiten gaan. Ons motto: “Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!”


Gave activiteiten, door kinderen uitgekozen.
Activiteiten die we aanbieden gaat in samenspraak met de kinderen zoals: knutselen, muziek, toneel, koken, buitenspel, vrij spelen, sport en dans. Tijdens kindvergaderingen worden de kinderen gestimuleerd om hun wensen en ideeën naar voren te brengen wat activiteiten betreft. Voor activiteiten bij Kinderopvang SKAR geldt dat we ontwikkelingsgericht en kindvolgend werken. Niet het resultaat telt, maar het proces er naar toe. Gaandeweg leren en ontdekken de kinderen veel en worden vele creatieve oplossingen bedacht.  


Ook tijdens vakanties iets leuks te doen.
In de schoolvakanties zijn wij hele dagen open. En dan komt er een vakantieprogramma uit. Hierin staat naast het programma, ook belangrijke praktische informatie over de vakantie. Voor u als ouder is het van groot belang dit van te voren goed door te nemen, aangezien we regelmatig op uitstapje gaan en dan met het openbaar vervoer reizen. We vertrekken soms wat vroeger om op tijd bij een activiteit te zijn. Verschillende activiteiten komen aan bod zoals een bezoek aan het watermuseum, een sport en spel activiteit bij Thialf, naar de film, hutten bouwen, schminken, een creatieve activiteit met allerlei creatieve materialen, een workshop met allerlei proefjes doen met water en elektriciteit enz. Het vakantieprogramma wordt samengesteld in samenspraak met de kinderen.

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Adres

Wilhelminastraat 4
6687 BA Angeren

026 - 327 55 86 (dagopvang)
026 - 388 60 29 (bso)

kdv-detortelduif@skar.nl
bso-detortelduif@skar.nl

LRK: 181530284 (dagopvang)
LRK: 992835069 (bso)

Openingstijden

maandag 07:30 tot 18:30
dinsdag 07:30 tot 18:30
woensdag gesloten
donderdag 07:30 tot 18:30
vrijdag 07:30 tot 18:30

Contactpersoon

Jolanda-Brinkhorst.jpg

Jolanda Brinkhorst
Locatiemanager