• Header-Skar

VOOR KINDEREN VAN NUL TOT VIER JAAR

Als u aan het werk gaat, wilt u zeker weten dat uw kind in goede handen is. Bij onze kinderdagverblijven in en om Arnhem vindt uw kind een fijne, veilige en vertrouwde plek waar het liefdevol en met aandacht wordt verzorgd. 

Kom gerust een kijkje nemen of meld uw kind direct aan.

RONDLEIDING AANVRAGENMIJN KIND AANMELDEN


Betrouwbaar en deskundig

Enthousiast en zorgzaam zijn eigenschappen die onze medewerkers bieden, elke dag opnieuw. Met trainingen houden wij de deskundigheid actueel. Kinderopvang Skar stelt duidelijke eisen aan haar medewerkers en aan de pedagogische kwaliteit. Alle medewerkers zijn gekwalificeerd volgens wet- en regelgeving en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Uw kind heeft bij ons een eigen mentor. De mentor volgt de ontwikkelingen van uw kind gedurende de periode dat hij/zij bij ons wordt opgevangen en is uw vaste aanspreekpunt. De goede beoordelingen door de inspectie geven u een garantie van kwaliteit. Kortom wij doen er alles aan om een fijne, betrouwbare en veilige opvang voor alle kinderen te bieden.

Bekijk hier de factsheet: Goed voorbereid op de basisschool.

 

MOGELIJKHEDEN

Basisproduct: 52 weken

Zoekt u optimale flexibiliteit én wilt u het hele jaar verzekerd zijn van opvang? Dan kiest u voor een 
52-weken product: ons meest gemakkelijke en complete contract! Handig, want dan hoeft u niet elke vakantie of op elke dag dat de school dicht is uw opvang te regelen. Sinds 2013 hebben wij hierbij de service dat dagen die u niet af kunt nemen, bijvoorbeeld vanwege vakantie of een nationale feestdag, in kunt zetten op een andere door u gewenste dag (zie flexibel ruilen).

Afgeleide producten

Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod goed bij uw situatie aansluit. Daarom kunt u bij Kinderopvang Skar kiezen uit verschillende producten, namelijk kinderopvang voor 41, 46 of 52 weken. Als u alleen kinderopvang wilt tijdens schoolweken, kiest u voor 41 weken. Als u daarnaast nog 5 weken extra (vakantie)opvang wilt, kunt u kiezen voor 46 weken.
Wilt u optimale flexibiliteit én het hele jaar door kinderopvang? Ook dat is mogelijk met ons Plus Arrangement.

Naast deze 3 contractmogelijkheden bieden wij ook nog flexibele opvang. Per maand legt u dan het aantal dagen of dagdelen vast. Zo bent u bij het indelen altijd flexibel.
Wilt u alleen vakantie-opvang? Dat kan ook bij Skar. Het hebben van zoveel mogelijkheden is uniek in de regio!

Hieronder vindt u meer informatie over onze producten:

Flexibel ruilen

Het kan voorkomen dat uw kind op een vaste dag niet naar onze kinderopvang komt. We hebben hiervoor een ruilservice waarmee u een vaste dag kunt ruilen. Gaat u bijvoorbeeld met vakantie of valt uw vaste opvangdag op een nationale feestdag, dan houdt u deze dag(en) tegoed. Meer hierover leest u op de pagina Flexibel ruilen.   

All-inclusive

Als u uw kind ’s morgens naar het kinderdagverblijf komt brengen hoeft u verder niets mee te geven. Gedurende de dag krijgt uw kind eten, drinken en tussendoortjes. Ook luiers zijn inbegrepen in de prijs. Uw kind wordt veilig te slapen gelegd in een slaapzakje en schoon beddengoed. Tip: vergelijk onze all-inclusive tarieven, inclusief de ruilservice, eens met mogelijkheden bij andere aanbieders. Onze tarieven voor vindt u op de tarievenpagina.

Advies op maat?

Wilt u weten wat uw netto kosten voor kinderopvang bedragen? Met behulp van onze rekentool kunt u deze kosten eenvoudig en snel berekenen.

NAAR DE REKENTOOL