• Header skar web schommel
Uw kind aanmelden

Adresgegevens

Kinderkamp 11
6825 JA Arnhem
Telefoon
026 - 363 01 68
LRKP nummer
596407452

Openingstijden


In deze vestiging

Rondleiding

Rondleiding aanvragen

Skar
BSO Kidsworld (Presikhaaf-Oost)

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken nauw samen met ouders en met de scholen waarvan wij kinderen opvangen. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. . Bijzonder zijn onze leeftijdsgroepen op de BSO. We werken met een groep 4-8 jarigen en een 8+ groep. Daarmee leveren we een bijdrage aan optimale ontwikkeling van uw kind.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag een rondleiding aan.

Runa Fontijn
Teamleider

Voordelen voor ouder en kind

  • Buitenruimte grenst aan prachtig park
  • Grote groepsruimte voor de 4-8 jarigengroep
  • Opvangmogelijkheden voor kinderen van 5 verschillende scholen

Neem een kijkje

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Rapportages

  • Download

Email oudercommissie

ockidworld@skar.nl

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Kinderopvang Skar vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op de vestiging zelf.