• Header skar web schommel
Uw kind aanmelden

Adresgegevens

Pastoor Bruggemanlaan 10A
6861 GR Oosterbeek
Telefoonnummer oudste kinderen Vlinders
06-11019030
Telefoonnummer Tijgers en Beestenboel
06-11167838
LRKP nummer
143263705

Openingstijden

Maandag14.00-18.30
Dinsdag14.00-18.30
Woendsag14.00-18.30
Donderdag14.00-18.30
Vrijdag12.00-18.30

In deze vestiging

Rondleiding

Rondleiding aanvragen

Skar
BSO Ons Honk (Oosterbeek)

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij zijn onderdeel van Kindcentrum Oosterbeek (KCO) en werken nauw samen met Bernulphusschool. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Samen werken we aan kindontwikkeling. Wij hebben nauw contact met de leerkrachten en de intern begeleider van school.

Met de kinderen doen we elke week leuke activiteiten, zoals koken, knutselen en sporten. In de vakanties doen we leuke uitstapjes, zoals naar de film, voorsteling goochelaar, bezoeken een museum of volgen een workshop bij een andere Bso lokatie. Er worden muziek-en danslessen gegeven in ons gebouw en we kunnen kinderen vanuit de buitenschoolse opvang naar de naastgelegen gymzaal brengen waar gym- en turnlessen worden gegeven.

Teamleider Nena Gieling

Video

Nena Gieling
Nena Gieling Locatiemanager Carin Vos
Carin Vos Locatiemanager

Voordelen voor ouder en kind

  • Integrale samenwerking met de leerkrachten en directie van de Bernulphusschool. We zijn een IKC in wording. Er is tweemaandelijks contact met de intern begeleider voor kindbesprekingen, zodat we vroeg kunnen signaleren als er iets aan de hand is.
  • Kindvergaderingen: kinderen denken mee en helpen bij het voorbereiden van het activiteitenprogramma.
  • Elke maand is er een nieuwe activiteitenplanning. In de vakantie is er een vakantieprograma met diverse uitstapjes en workshops.
  • Enthousiast tea van ervaren pedagogisch medewerkers
  • De locatie ligt in een bosrijke omgeving met veel speelmogelijkheden
  • Kinderopvang (0-4 jaar) en Peuterwerk (2-4 jaar) de Grote Beer zit in dezelfde locatie, De teams werken samen in vakanties en met thema feesten.

Neem een kijkje

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Rapportages

Email oudercommissie

onshonk@skar.nl

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Kinderopvang Skar vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op de vestiging zelf.