• Header skar web schommel
Uw kind aanmelden

Adresgegevens

Peter van Anrooylaan 3
6815 GT Arnhem
Telefoonnummer
06-48590714
LRKP nummer
472352714

Openingstijden

maandag7.00 - 8.30 uur, aansluitend aan school - 18.30 uur
dinsdag7.00 - 8.30 uur, aansluitend aan school - 18.30 uur
donderdag7.00 - 8.30 uur, aansluitend aan school - 18.30 uur
vrijdagaansluitend aan school - 18.30 uur opvang in samenwerking met BSO Wolvenbende

In deze vestiging

Rondleiding

Rondleiding aanvragen

Skar
BSO Bosrijk (Alteveer)

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

BSO Bosrijk zit in de Zypp, een basisschool in Arnhem Noord. Het ligt in een prachtige ‘bosrijke’ omgeving. En is gekoppeld aan basisscholen de zYp en de Klaproos.

Buitenschoolse opvang Bosrijk biedt ruimte aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Het is een unieke locatie gericht op het thema: natuur. De groepsruimte van Bosrijk is met mobiele meubels als huiskamer ingericht. Hierdoor creëren wij op basis van de behoefte van de kinderen elke keer weer een andere. Ook maken we gebruik van het naastgelegen speellokaal. Hier kan uw kind sportief of creatief bezig zijn.

De uitdagende buitenruimte van de school biedt uw kind iedere dag de mogelijkheid om op onderzoek te gaan. Tussen de bomen zijn verschillende speeltoestellen geplaatst zoals schommels en klimtoestellen. De boomhut maakt het natuurgevoel compleet. Wij laten de kinderen bij Bosrijk zelf ontdekken. Wij volgen hen tijdens hun reis. Hierdoor krijgen de kinderen de ruimte hun eigen creativiteit en onderzoek drang te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier.

Uw kind leert op onze BSO omgaan met factoren waar zij zelf geen invloed op hebben (zoals het weer). Ze leren deze positief te interpreteren en te genieten van kleine alledaagse dingen. Regen is met laarzen aan niet vervelend, tegen kou kunnen we ons kleden en spinnen zijn helemaal niet eng!

Tijdens de vakanties en op vrijdag wordt er altijd samengewerkt met BSO Wolvenbende. Over het algemeen worden de kinderen dan opgevangen op locatie Wolvenbende.

We hebben 3 groepen genaamd Bosreuzen, Coolkidz en Powerbos, zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van de kinderen.

Bosreuzen is een groep bestaand uit maximaal 20 kinderen, speciaal gericht op het jongere schoolkind in de leeftijd van 4-7/8 jaar.

Powerbos is een groep bestaand uit maximaal 24 kinderen in de leeftijd van 7/8-13 jaar.

De groep Coolkidz bestaat uit maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 7-13 jaar.

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij voorschoolse opvang van 7.00 tot 8.30 uur voor kinderen van de Zyp, de Klaproos en BSO Wolvenbende.

Benieuwd naar de sfeer op onze locatie? Kom gerust een keer kijken of vraag een rondleiding aan.


We werken momenteel binnen het team aan het pedagogisch Kompas:

De belangrijkste vraag die we ons steeds zouden mogen stellen, is:
Doen we het goed, ook in de ogen van de kinderen? En wanneer weet je dat je het goed doet?
Goed kijken naar kinderen maakt dat je het eigenlijk direct al weet. Als welbevinden én betrokkenheid van kinderen hoog zijn, dan weet je dat kinderen zich ontwikkelen.
Dus daar gaan we ons op focussen. Met dit Pedagogisch Kompas willen we richting en inspiratie geven, voor de komende jaren.
Gaan we dan weer iets nieuws doen? Welnee, vanuit ons hart werken we allang zo. We gaan terug naar de kern van ons vak.
En ja, ook wel. We gaan op allerlei lagen kijken wat nodig is om dit nog beter te kunnen realiseren. We willen samen opvoeden, in een rijke, uitdagende omgeving, met ruimte voor initiatief, altijd in dialoog.

Welbevinden en betrokkenheid maken ’t verschil, en zonder jullie lukt dat niet!


Gebiedsmanager-Anneliek-Lamers.jpg?mtime=20180314103203#asset:6507

Anneliek Lamers
Gebiedsmanager

Kitty Veenhuizen
Kitty Veenhuizen Locatiemanager

Voordelen voor ouder en kind

  • Uitdaging
  • Creatief
  • Natuur/ bosrijke omgeving
  • Kindgericht
Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van deze locatie? Neem dan contact op met de locatiemanager van deze locatie.

Rapportages

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Kinderopvang Skar vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op de vestiging zelf.